Van de Vorst PR heeft 15 jaar ervaring in PR en content-marketing en staat onder leiding van Adriënne en Wil van de Vorst. We combineren  creativiteit en commerciële intuïtie met een sterk medianetwerk. Dit resulteert in veel mooie

publiciteit voor prachtige merken. We zijn actief in de Benelux voor bedrijven uit o.a. Nederland, België, Duitsland, UK, Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Italië en USA. Met ons PR-abonnement bent u verzekerd van continue aandacht in de media.

INFLUENCER AGENCY

We werken veel samen met top Instagrammers die laten zien dat ze een trouwe fanbase hebben. Influencers met ook echt invloed… We kennen ze persoonlijk en dat koesteren we. Storytelling werk ’t best als je het aan anderen overlaat.

We organiseren bloggers events, omdat dit voor een aantal merken uitermate succesvol is. Vooral de top 100 bloggers heeft een groot bereik. Niet alleen qua aantallen, maar ook kwalitatief. Nederland loopt voorop, dus wij ook. Optimale aanwezigheid op internet is cruciaal: smartphone, tablet, tv en pc, internet is overal.

CONSUMER PR

Merken willen consumenten bereiken. Liefst veel en liefst de juiste. Met impact. Dat is wat wij doen, al meer dan 15 jaar. Voor veel topmerken. We krijgen dat voor elkaar door media te voorzien van waardevolle content met nieuwswaarde. We noemen dat commerciële PR: creatief en resultaatgericht.

Voor elke campagne maken we een selectie uit circa 10.000 persrelaties, journalisten, redacties, freelancers en bloggers. We verspreiden woord en beeld ook via social media: Twitter, Facebook, Linkedin, Pinterest en Instagram. Het resultaat is gerichte publiciteit in magazines, dagbladen, vakbladen en op RTV, internet en social media.

B2B PR

Goede publiciteit voor bedrijven leidt tot meer leads. Ze krijgen meer telefoontjes en meer aanvragen, dat is onze ervaring. Het werkt erg direct. B2B PR is onmisbaar in de communicatiemix van professionals. Tip: laat weten wat je drijfveer is. Het is vooral de intentie die geïnteresseerden raakt: waarom je doet wat je doet. Dat is het geheim van story-telling en content marketing.

Samen bepalen we per case de doelen, doelgroepen, strategie en uitvoering. En verwoorden we de intentie. Opdrachtgevers zijn onder andere Inventum, Radiuz, ActionSign, SalesPlus, CaterCoach, Peugeot bedrijfswagens en VMS.

TRAVEL PR

Onze Travel PR-activiteiten zijn de laatste jaren sterk gegroeid. We werken voor toeristische gebieden, hotels, resorts, travel agencies en verkeersbureaus. Onder andere Mainz-Rheinhessen, Stedentrips.nl, Sunair, Guernsey, Hyatt Hotels en Hotel Post Lermoos.

Regelmatig organiseren we individuele persreizen naar de mooiste plekken in Europa. We onderhouden uitstekende contacten met de pers en de belangrijkste bloggers over reizen.

PR-ACTIVITEITEN

Onze Marketing-PR instrumenten:

 • Persberichten (Benelux)
 • Social Activation
 • Redactie tours, Persreizen
 • Press events, Bloggers events
 • Fashion- en productdemonstraties
 • Interviews
 • Reviews
 • Winacties

CONTENT-SERVICES (1)

Onze Content services:

 • Content marketing
 • Social media
 • Website
 • SEO
 • Video productie
 • Native advertising

CONTENT SERVICES (2)

Van de Vorst PR faciliteert content creatie over de hele range. Of het nu gaat om een PR-campagne, een nieuwe responsive website, een facebookpagina of een videoproductie we werken samen met de beste partners denkbaar. Allen gevestigd in Brainport, de regio van de toekomst.

Zo ontstaat er een herkenbare lijn met op elkaar afgestemde producties. Ook als het gaat om vindbaarheid op Google of native advertising kunnen wij u compleet ontzorgen.

CONTENT MARKETING

Contentmarketing gaat niet alleen over de productie van content, maar vooral ook over de distributie ervan. Belangrijke elementen van marketing zijn het verder vergroten van je bereik, je merkbekendheid en het genereren van leads.

Terwijl contentmarketing de eigen mediakanalen versterkt, bereikt PR andere media en richt daarmee nieuwe ogen op het merk.

WEBSITES

Voor grafisch ontwerp en websites werken we samen met Questo. Als u onze website, vandevorstpr.nl, goed bekijkt begrijpt u waarom. Questo staat bekend om state of the art producties op het gebied van design, sign en print.

Ze maakt mooie en vooral functionele websites, altijd met de laatste technologie. De eigen programmeurs en ontwerpers zijn uitstekend op elkaar ingespeeld.

SEO

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO of Search Engine Optimization genoemd, is belangrijk voor elke website die goed vindbaar moet zijn. Daarom werken we samen met Yellow-online, een bureau met een hoge specialisatiegraad, wat essentieel is in dit vakgebied. Door een website zowel technisch als inhoudelijk te optimaliseren, kan de vindbaarheid sterk worden verbeterd. Door de website op de meest relevante zoekwoorden te optimaliseren, krijgt u significant meer bezoekers.

SOCIAL MEDIA

Een goede conversatie tussen merken en mensen, met als doel een goede relatie tussen beide gaat niet vanzelf. Hiervoor is sterke branded content nodig die zowel digital als offline het merk vertegenwoordigd. Het beheren van je social media kanalen is een 24/7 klus.

Hiervoor werken we nauw samen met Socialaddicts, een jong, fris en dynamisch bureau dat vooral gespecialiseerd is in Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

VIDEO

Voor professionele beeldproducties werken we samen met Lutters Westenbroek in Eindhoven. Zij maakt resultaatgerichte videoproducties die mensen motiveert en inspireert. Van concept en storyline tot productie en montage.

Maar ook onderscheidende commercials, infographics, bedrijfsfilms en animaties waarmee uw verhaal helder en begrijpelijk wordt verteld.

NATIVE ADVERTISING

Native advertising is een specialisme dat wint aan populariteit. Natuurlijk is de primaire regel dat verhalen dermate goed moeten zijn dat ze het waard zijn om te delen. Dan gaat het vanzelf. Soms kan het verspreiden van relevante content een paid steuntje in de rug gebruiken. Hiervoor werken we samen met Blogmij, Adfactor, Adfab, Hot Pink Media en Blogtoday.