persbericht

20 / 10 / 2021

terug naar press room

Zowel klassiek als modern te combineren

De Witte Lietaer Olivia, het zachte dekbedovertrek voor een heerlijke, weldadige nachtrust

Dekbedovertrek Olivia van De Witte Lietaer kan je zowel klassiek als modern toepassen. In een unikleur geeft het een strakke, eigentijdse look met een warme uitstraling. In een combinatie van bijvoorbeeld de kleuren Indigo en Caramel creëer je een romantisch setting met een betoverende, luxueuze ambiance. Informatie: www.dwl.be/olivia. 

Allereerst zorgt dekbedovertrek Olivia natuurlijk voor een heerlijke, weldadige nachtrust. Het lichtgewicht katoen-satijn voelt lekker zacht op je huid en valt soepel om je lichaam. De satijnbinding geeft een mooie zijdeglans wat zorgt voor een luxe uitstraling. Olivia is verkrijgbaar in vele klassieke en trendy kleuren.

Ultiem slaapcomfort
De warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen van het overtrek bieden een aangename warmte en een ultiem slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken. Het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks. Het dekbedovertrek wordt geleverd inclusief kussenslopen.

De prachtige Smart Collection van De Witte Lietaer bevat naast de Olivia-serie ook badhanddoeken, zoals de Ophélia-collectie die qua kleur helemaal op elkaar zijn afgestemd.

Informatie
De Witte Lietaer Olivia uit de Smart Collection (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. 100% katoen-satijn. Winkeladviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.        

 

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.