persbericht

23 / 05 / 2022

terug naar press room

Zo doen buitenmensen de vaat

Sea to Summit Camp Kitchen Clean-Up Kit: de complete afwas-set voor onderweg

Het is wellicht het minst avontuurlijke onderdeel van al je outdoorbelevenissen: de vaat. Toch is het handig om ook dat onderdeel goed te organiseren. Daarom komt Sea to Summit nu met de Camp Kitchen Clean-Up Kit. Een complete set voor de vaat inclusief compact opvouwbare afwasteil om milieuvriendelijk je kook- en eetspullen af te wassen.

Met de Camp Kitchen Clean-Up Kit maak je tijdens al je bike- en backpacking trips en op de camping alles gemakkelijk schoon. Ideaal voor hikers, bikers en kampeerders die graag hygiënisch in de weer zijn.

Biologisch afbreekbaar afwasmiddel
De afwas-set bestaat uit een opvouwbare wasteil (10L), een afwasborstel die niet krast, een lekvrij flesje biologisch afbreekbaar afwasmiddel (50 ml), een vaatdoekje met schuurkant (18×18 cm), een sneldrogende, superabsorberende DryLite handdoek (48×24 cm) en een nylon draagtas met ophangfunctie. Je hoeft alleen nog maar warm water te regelen (tot 60°) en je kan afwassen en reinigen tot alles helemaal schoon is.

Informatie
De Sea To Summit Camp Kitchen Clean-Up Kit is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 39,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Over Sea to Summit
Roland Tyson en Penny Sanderson combineerden in de jaren ‘90 hun gezamenlijke passie voor outdoor en design. Het resulteerde in een succesvol wereldmerk op het gebied van outdoorgear: Sea to Summit. Het merk levert een complete uitrusting voor zelfs de meest extreme outdoor avonturen. Met een focus op laag gewicht, klein volume en comfort onderweg. De producten van Sea to Summit worden in de Benelux gedistribueerd door Technolyt. Informatie: www.technolyt.nl.