persbericht

24 / 01 / 2020

terug naar press room

Zet onderweg verse filterkoffie

Met de Rubytec koffieset (Drip, Robusta en Bigshot) maak je de lekkerste koffie, waar je ook bent

Filterkoffie van versgemalen koffiebonen is trendy maar vooral erg lekker. Rubytec komt nu met een slimme set om onderweg verse filterkoffie te zetten. De set bestaat uit een herbruikbare koffiefilter en een koffiemolen die je samen compact opbergt in een Rubytec Bigshot koffiebeker. De onderdelen zijn los verkrijgbaar. Ideaal voor hikers, bikers, kampeerders en andere reizigers. Maar ook voor thuis.

De Rubytec Drip is een herbruikbare koffiefilter van ultrafijne mesh dat koffie, met behoud van mooie aroma’s, rechtstreeks in je koffiebeker laat druppelen. De filter laat ook een klein beetje olie door voor een mooie ronde smaak. Zo geniet je onderweg van heerlijke, verse koffie. De Drip is gemaakt van duurzaam 18/8 roestvrijstaal dat geen smaak afgeeft en voedselveilig is. De filter kan ook worden gebruikt voor thee of kruiden en is gemakkelijk te reinigen met de hand of in een vaatwasser.

Meer smaak
Met de Rubytec Robusta maal je soepel en snel je koffiebonen. Hoe fijner gemalen, hoe meer smaak de koffie krijgt. De draagbare handmolen is klein, licht van gewicht en past precies in een Rubytec Bigshot koffiebeker. Je kunt er 15 gram koffiebonen in bewaren, de perfecte dosis voor een volle beker koffie.

De Rubytec Bigshot is een roestvrijstalen, vacuüm isolatiebeker met een inhoud van 0,35 liter die koffie en thee warm houdt. Hij heeft een 100% lekvrije afsluiting met ergonomische drinkdop voor prettig drinken en zorgeloos meenemen, ook ondersteboven in een tas. De buitenkant heeft een poedercoating voor meer grip.

Informatie
De Rubytec koffieset bestaat uit drie onderdelen die los verkrijgbaar zijn:

  • Rubytec Drip RVS koffiefilter, consumentenadviesprijs € 16,99
  • Rubytec Robusta handmolen, consumentenadviesprijs € 34,99
  • Rubytec Bigshot geïsoleerde koffiebeker, consumentenadviesprijs € 26,95

Kijk voor meer informatie op www.rubytec.nl.

 

Over Rubytec
Rubytec is een Europees merk voor smart solutions in de buiten-, kampeer-, sport- en reismarkt. Sinds 1996 produceert en levert Rubytec kwaliteitsaccessoires in vijf verschillende categorieën: Eat & Drink, Personal Gear, Smart Gear, Smart energy en Winter Gear. 

Het assortiment bestaat uit opladers, opladers op zonne-energie, zaklampen op zonne-energie, USB-lampen, vacuümflessen, geïsoleerde drinkbekers, handwarmers, sneeuw- en ijsgrips, insectenvangers, mobiele haken, glowsticks, mini-scheerapparaten, reis- en sporthanddoeken, opvouwbare rugzakken, cleverbags, survivalarmbanden en nog veel meer. De producten van Rubytec maken iedere reis of activiteit comfortabeler.