persbericht

28 / 05 / 2024

terug naar press room

Zes weldadige geuren met veel finesse

Wasgeluk introduceert Essentia Geurstokjes in zes elegante variaties

Wasgeluk breidt haar Luxe Huiscollectie uit met Essentia Geurstokjes. Deze geurstokjes verspreiden elegante, natuurlijke geuren en vullen je omgeving met finesse en raffinement. Elke geur is zorgvuldig samengesteld door deskundige parfumeurs om een unieke geurervaring te bieden die de zintuigen prikkelt en de geest kalmeert. Informatie: www.wasgeluk.nl.

Essentia gebruikt alleen kostbare en natuurlijke essences. Er zijn zes heerlijke variaties: Mon Cafe, Sakura, Sel de Ocean, Tabacco Nero, Uva Melegrano en Vanille Epice. Elke set geurstokjes verspreidt subtiele geuren die wekenlang aanhouden. Zo opent Vanille Epice een blend van vanille, tonkaboon, cacao, gedroogde vruchten en hout.

Fijne essentiële geurolie
Essentia Geurstokjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Ze staan in een fijne essentiële geurolie en verspreiden voor lange tijd een heerlijke, subtiele geur. Decoratief op de salontafel of elke andere plek in huis. Wil je liever een intensere geurbeleving, draai de stokjes dan af en toe om.

De luxe geurstokjes staan in een stijlvolle glazen designfles die is ontworpen om na gebruik hergebruikt of gerecycled te worden. De inhoud is 250 ml voor een langdurige geurbeleving. Ook leuk als stijlvol cadeau voor liefhebbers van verfijnde geuren.

Informatie
Essentia Geurstokjes uit de Luxe Huiscollectie van Wasgeluk zijn verkrijgbaar bij drogisterijen, nagelstudio’s, kapsalons en modezaken en via www.wasgeluk.nl. In zes verschillende geuren. Ze zijn vegan, dierproefvrij en vrij van giftige stoffen. Consumentenadviesprijs flacon 250 ml € 29,95.

Over Wasgeluk
Wasgeluk is opgericht door Marike Wittebol en Marije Verhoef en uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat zich richt op parfums voor bad- en beddengoed, kleding en interieur. Het assortiment bestaat uit wasparfums, wasstrips, kussensprays, homesprays, geurstokjes en diffusers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 900 drogisterijen, nagelstudio’s en kapsalons in Nederland, België en Duitsland. Informatie: www.wasgeluk.nl.