persbericht

29 / 11 / 2023

terug naar press room

Win een klusser

Carhartt geeft in december klussers cadeau via win-carhartt.com

Harde werkers die hun kluslijst wéér een jaar doorschuiven krijgen hulp van Carhartt. Ze kunnen deze feestdagen bij het kledingmerk een klusser t.w.v. € 1.500 winnen. Eindelijk die laatste plint leggen, trampoline ingraven of lamp ophangen. Je kunt jezelf aanmelden via www.win-carhartt.com. 

Met de winactie reikt Carhartt uit naar hardwerkende mensen die het al zo druk hebben. Marga Stehmann van Carhartt: ‘Als je iemand vraagt naar z’n cadeauwensen voor de feestdagen komen er met moeite een paar suggesties. Maar als je informeert naar de dingen die in huis nog moeten worden gefikst, is het lijstje in no time gevuld.

Je kunt natuurlijk ook iemand anders aanmelden die nog wat klushulp kan gebruiken. Een mooie kerstgedachte toch. It’s the most wonderful time of the year!’

Meld je aan via www.win-carhartt.com
Iedereen die zijn of haar kluslijst wil omtoveren tot verlanglijst kan zich van 6 t/m 20 december 2023 aanmelden via www.win-carhartt.com. Laat weten wat er thuis nog moet gebeuren en waarom de Carhartt Klusser juist bij jou, of degene die je aanmeldt, langs moet komen.

Een jury kiest de winnaars met de beste verhalen en klussen die écht niet langer kunnen blijven liggen. ‘We gaan geen hele huizen verbouwen of tuinen aanleggen, maar ruimen het liefst zoveel mogelijk kleine ergernissen uit de weg. Van piepende keukenkastjes tot het kitten van de douchebak. Dankzij een kraskaartactie bij geselecteerde verkooppunten van Carhartt maken winkelklanten ook kans op een klusser en andere prijzen,’ aldus Marga Stehmann.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.