persbericht

02 / 07 / 2024

terug naar press room

Werk-T-shirt voor vakvrouwen

Carhartt Loose Fit Lightweight Short-Sleeve Carhartt Graphic T-Shirt

Het Leightweight Werk-T-shirt voor dames van Carhartt is gemaakt van een lichte katoenmix dat een aangename verkoeling biedt. Het ademende T-shirt voor vakvrouwen heeft een ruime pasvorm en is ideaal bij zomerse temperaturen. Informatie: www.carhartt.com.

De katoenmix met lichtgewicht Tencel-vezels zorgt voor zachtheid en veel ademend vermogen. Het T-shirt heeft een ronde hals, is extra lang en sluit goed aan op elke korte of lange werkbroek. Voor de fans heeft het een grafische Carhartt-print op de borst en het Carhartt-logo op de zoom.

Carhartt kwaliteitsnormen
Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Informatie
Het Carhartt Graphic T-shirt is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 32,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

 

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, stevigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. De huidige Carhartt werkkleding varieert van stoere, comfortabele werkbroeken en robuuste werkjassen tot vuilafstotende en geurbestrijdende werkshirts en gecertificeerde veiligheidsschoenen en -werklaarzen.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers, mannen en vrouwen, helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt EMEA in Amsterdam (Europa, Midden-Oosten en Afrika) gedistribueerd naar meer dan 20 landen in Europa. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5.000 hardwerkende medewerkers. 

Contactgegevens
Carhartt® EMEA
Cruquiusweg 109 – D
1019 AG Amsterdam
T: +31(020) 7150201
E: info@carhartt.com
W: www.carhartt.com
Carhartt video: klik hier