persbericht

22 / 01 / 2024

terug naar press room

Weldadig warm, zacht, vederlicht donzen dekbed

Het 4 Seasons Dekbed van De Witte Lietaer met het allerbeste eendendons is van vijfsterrenkwaliteit

Het 4 Seasons Dekbed van De Witte Lietaer is gevuld met het allerbeste eendendons voor een zalige nachtrust. Het merk levert dit donzen dekbed wereldwijd aan vijfsterrenhotels vanwege de duurzame kwaliteit. Het is ook in de winkel verkrijgbaar voor iedereen die houdt van weldadige luxe in de slaapkamer. Informatie: www.home.dwl.be.

Dit donsdeken is vederlicht en drapeert zich zacht rond je lichaam. Dankzij de natuurlijke thermo-isolerende werking heb je het altijd lekker warm. En je hebt nooit meer koude voeten. Het 4 seizoenen-dekbed bestaat uit twee delen: een dikker deel dat je gebruikt in lente en herfst en een dun zomerdekbed. Aan elkaar geknoopt zijn de twee delen extra warm voor de wintermaanden. Zo kan je makkelijk je slaap personaliseren naar temperatuur en heb je elk seizoen een perfect dekbed.

Optimale isolatiewaarde
Het 4 Seasons Dekbed bestaat uit 90% eendendons en 10% veertjes: deze verhouding levert de meest optimale isolatiewaarde. De veertjes geven weerbaarheid aan het dekbed terwijl het dons zorgt voor warmtebehoud en volume. Het dekbed is cassette-geproduceerd waardoor het in kamertjes is verdeeld, zo blijft het dons mooi op zijn plaats en is de isolatie optimaal. 

Het dekbed is voorzien van een 100% katoenen tijk, dubbel gestikt met een bies. Katoen heeft als natuurlijk eigenschappen dat het vocht opneemt en ventileert. De donsdekens van De Witte Lietaer worden geleverd in een luxe opbergtas.

Informatie
4 Seasons Donsdekens van De Witte Lietaer zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten. Er zijn ook bijpassende kussens verkrijgbaar. Winkeladviesprijs tweepersoonsdekbed 240×220 cm: € 799,95. Ga voor meer informatie naar www.home.dwl.be.

De Witte Lietaer gebruikt voor zijn donzen dekbedden enkel RDS gecertificeerd dons van niet-levende pluk. De dekbedden zijn Nomite (anti-stofmijt) en OEKO-TEX geproduceerd.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.