persbericht

15 / 06 / 2023

terug naar press room

Wasstrips met keuze uit veel heerlijke geuren

Wasgeluk Wasstrips kun je combineren met 18 wasparfums

De wasstrips van Wasgeluk zijn bijzonder omdat ze uitstekend combineren met de wasparfums van het merk. Je hebt keuze uit 18 heerlijke geuren voor veel frisse variatie in huis. Daarnaast bieden de wasstrips nog veel meer voordelen, zoals een milieuvriendelijke, kleine verpakking.

Wasgeluk Wasstrips zorgen voor een perfect schone en frisse was. Eén wasstrip heeft dezelfde waskracht als 40 gram vloeibaar wasmiddel of waspoeder. Omdat wasstrips nauwelijks water bevatten is het vervoer efficiënter en past een kartonnen doosje à 30 wasbeurten makkelijk door de brievenbus. Zo zorgen wasstrips voor veel minder afval en een lagere CO2-uitstoot. Informatie www.wasgeluk.nl.

Ook handig voor op reis
Wasgeluk Wasstrips zijn geschikt voor witte, gekleurde en donkere was en kunnen gebruikt worden in warm en koud water. Ze zijn te gebruiken in alle wasmachines, maar ook voor een handwas. Ook voor op reis zijn ze superhandig.

Het gebruik van Wasgeluk Wasstrips is voordelig en erg eenvoudig. Een wasstrip ziet eruit als een klein velletje papier, maar dan zachter en wat dikker. Voor een normale was heb je een halve wasstrip nodig. Je scheurt de strip af langs de geperforeerde lijn en plaatst hem onder je wasgoed in de wastrommel en start het wasprogramma. De strips lossen snel en volledig op in het water. Eén verpakking is goed voor 30 wasbeurten. Bij was tot 5 kg gebruik je een halve strip, bij was tot 10 kg of erg vuil wasgoed een hele.

100% biologisch afbreekbaar
De wasstrips van Wasgeluk zijn 100% plasticvrij verpakt in karton. De kleine verpakking zorgt voor veel minder CO2 uitstoot tijdens het vervoer, in vergelijking tot traditionele wasmiddelen. De wasstrips zijn 100% biologisch afbreekbaar, vegan, hypoallergeen en dierproefvrij. Ook zijn ze vrij van parabenen, zuurstofbleekmiddel, microplastics en kleurstoffen.

Informatie
Wasgeluk Wasstrips zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en via www.wasgeluk.nl. Consumentenadviesprijs doosje à 30 wasbeurten € 11,95.

Over Wasgeluk
Wasgeluk is opgericht door Marike Wittebol en Marije Verhoef en uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat zich richt op parfums voor bad- en beddengoed, kleding en interieur. Het assortiment bestaat uit wasparfums, wasstrips, kussensprays, homesprays, geurstokjes en diffusers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 900 drogisterijen, nagelstudio’s en kapsalons in Nederland, België, Duitsland en de ABC-eilanden. Informatie: www.wasgeluk.nl.