persbericht

06 / 10 / 2022

terug naar press room

Warmte kan ook heel betaalbaar zijn

Creëer een gloedvolle uitstraling met de nieuwe kleuren uit de Smart Collection van De Witte Lietaer

Met de nieuwe kleuren Copper en Cactus van dekbedovertrek Olivia krijgt je slaapkamer een warme, gloedvolle uitstraling. Deze serie uit de Smart Collectie van De Witte Lietaer is ook nog eens heel betaalbaar zonder dat er concessies worden gedaan aan kwaliteit, stoffen en afwerking. En betaalbare warmte kunnen we deze winter zeker gebruiken. Informatie: www.dwl.be. 

Het Olivia dekbedovertrek is gemaakt van lichtgewicht katoen-satijn. Deze fijne stof voelt extra zacht op je huid en valt soepel om je lichaam. Voor een heerlijke nachtrust. De satijnbinding geeft ook een mooie zijdeglans. Ieder seizoen komt Olivia met nieuwe trendkleuren zoals dit najaar met Copper en Cactus.

Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangename warmte en draagt het bij aan een heerlijk slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken.

Harmonious living
Hou je van harmonious living waarbij je de kleuren van je bedlinnen en badlinnen op elkaar afstemt? Kies dan voor badhanddoekencollectie Ophelia, Stéphanie of Hélène in kleuren die prachtig combineren met de Olivia-serie. Voor de finishing touch heeft De Witte Lietaer nu ook superzachte Snuggly plaids (150 x 200 cm) in de kleuren Copper en Cactus. Die bedekken je hele lichaam zodat je ook op de sofa lekker warm blijft.

Informatie
De Witte Lietaer Smart Collection is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

  • Dekbedovertrek Olivia & flanel-assortiment (Smart Collection) vanaf €79,95
  • Badlinnen Ophelia (Smart Collection) vanaf €15,95
  • Plaid Snuggly (Smart Collection) vanaf €39,95

 

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.