persbericht

16 / 01 / 2024

terug naar press room

Warme winterse werkhoodie

Carhartt Relaxed Fit Logo Sleeve Graphic Sweatshirt met capuchon: stevig, warm en comfortabel

Met deze Carhartt werkhoodie voor dames zijn koude winterochtenden een stuk comfortabeler. Het sweatshirt met capuchon is gemaakt van heavyweight fleece. Lekker warm en extra zacht dankzij de geborstelde binnenvoering. Ontworpen voor actievelingen die altijd in de weer zijn, weer of geen weer. Informatie: www.carhartt.com.

Dankzij de ruime pasvorm van de hoodie heb je veel bewegingsvrijheid en kun je er gemakkelijk laagjes onder dragen. Neem één maat kleiner als je de voorkeur geeft aan een strakkere pasvorm. De hoodie is voorzien van twee handwarmerzakken aan de voorkant.

Verkrijgbaar in 7 kleuren
De vaste driedelige capuchon met verstelbaar trekkoord is erg praktisch. De geribde mouwboorden en tailleband zijn versterkt met Elastaan. Het Carhartt signatuur-logo op de linkermouw en het Carhartt-label op de borst maken de werkhoodie helemaal af. Verkrijgbaar in 7 kleuren.

Informatie
Het Carhartt Relaxed Fit Logo Sleeve Graphic Sweatshirt is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 69,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

 

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.