persbericht

28 / 01 / 2020

terug naar press room

Warme, waterdichte werklaars met topventilatie

Grisport S3 werklaars voor bouw, offshore, metaal, transport en agrarische sector

De Grisport-werklaars 72707C is ideaal voor winterse omstandigheden. Dankzij de wollen voering is de laars heerlijk warm en blijven je voeten droog en fris. Daarnaast is hij waterdicht en optimaal ademend. De S3-werklaars combineert veiligheid met veel comfort. Hij is speciaal ontwikkeld voor gebruik in veeleisende sectoren als bouw, offshore, metaal, landbouw, veeteelt en transport. Ga voor meer informatie naar www.grisportsafety.eu.

De Grisport-werklaars 72707C valt in veiligheidsklasse S3 en heeft een kevlar tussenzool. De antislipzool en overneus zijn gemaakt van PU/Nitril. De zolen zijn slijt- en slipvast en olie-, zuur- en snijbestendig. De laarzen beschermen tegen extreme hitte tot 200°C en kortstondige contactwarmte tot 300°C. Ze beschikken over een stalen veiligheidsneus die je voeten beschermt tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule.

Cognackleurig nubuck of donkerbruin leer
De werklaars 72707C is gemaakt van cognackleurig nubuck, een type leer dat licht geschuurd wordt waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat en het zacht aanvoelt. Deze laars met wollen voering is ook verkrijgbaar in donkerbruin leer (70249L) in de maten 39 t/m 48. Ze zijn ontworpen voor activiteiten onder uitdagende omstandigheden, maar ook prima geschikt voor alledaags gebruik.

Informatie
Grisport werklaars 72707C met wollen voering en cognackleurig nubuck, prijs ex BTW € 132,23. Grisport werklaars 70249L, met wollen voering en donkerbruin leer, prijs ex BTW € 130,58. Ga voor meer informatie naar www.grisportsafety.eu.


Over Grisport
Veiligheid met comfort en een stijlvolle look, dat is Grisport. Het Italiaanse merk is sinds 1977 producent van bergwandelschoenen. Omdat de bergsport specifieke eisen stelt aan schoenen, heeft Grisport in de loop van de jaren veel technische expertise opgebouwd. Sinds 2004 zet Grisport die expertise ook in voor het produceren van toonaangevende veiligheidsschoenen. Vandaag de dag produceert Grisport jaarlijks miljoenen paren wandel- en veiligheidsschoenen, die in meer dan vijftig landen worden verkocht.