persbericht

24 / 01 / 2021

terug naar press room

Warm jack voor flexibel gebruik tijdens je wandeling

Nieuw: Regatta Freezeway II, lichtgewicht jack met een heerlijk warme voering

De Freezeway II van Regatta is een heerlijk warm bafflejack om eropuit te trekken. Ook bij wisselende weersomstandigheden. Krijg je het te warm tijdens de wandeling dan vouw je de lichte jas op om in je rugzak te stoppen. Is het koud en nat dan beschermt het jack je optimaal dankzij de waterafstotende buitenkant en de synthetische Warmloft donsvulling die in tegenstelling tot natuurlijk dons isoleert, zelfs als hij nat is.

De manchetten, zoom en kraag van de Freezeway II zijn afgewerkt met stretch om de elementen buiten te sluiten. De steekzakken met ritssluiting zijn lekker ruim voor handschoenen, energierepen of andere trailbenodigdheden. Op de mouw vind je het Regatta Outdoors-badge.

Informatie
Het Freezeway II jack is in meerdere kleuren verkrijgbaar, in een dames- en herenuitvoering, bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 80. Informatie: www.regatta.com.

 

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.