persbericht

04 / 09 / 2022

terug naar press room

Wandelschoen in de nieuwste herfstkleuren

Dameswandelschoen Grisport Boston Mid: function meets fashion

Met de nieuwe Boston Mid wandel je soepel en dynamisch door bos, heide en heuvelland. De dameswandelschoen is verkrijgbaar in de nieuwste herfstkleuren Red, Grass, Grey, Blue en Burgundy. Function meets fashion is de trend, speciaal voor vrouwen die houden van wandelen, kleur en natuur. Informatie: www.grisport.nl. 

Gelukkig mogen wandelschoenen van vooruitstrevende kwaliteit ook stijlvol zijn. De Boston Mid is de kleurrijkste schoen uit de nieuwe collectie van Grisport. Het Spo-Tex membraan zorgt ervoor dat de schoen waterdicht en toch ademend is. De nieuwe Vibram Evolution zool biedt extra grip op bospaden, gravel en verharde ondergrond, zowel bij regen als zonneschijn.

Wandeltip: Neem aan het begin van je tocht even de tijd voor rek- en strekoefeningen. Bouw vervolgens je wandeltempo de eerste vijf minuten langzaam op. Zo verbeter je de doorbloeding van je spieren en loop je gemakkelijker en lichter.

Stevigheid, steun en comfort
De extra dempende tussenzool van de Boston Mid maakt het lopen erg comfortabel. Dankzij de polstering rond de enkel en onder de tong zijn de schoenen op de juiste plaatsen zacht en soepel. Het bovenwerk van nubuck kwaliteitsleer is stevig en geeft je voet rondom veel steun. Door de toplaag met antislipstructuur schuift de sok niet in de schoen en blijft de schoen extra goed om de voet zitten.

De herenvariant van deze wandelschoen is de Grisport Austin Mid, een schoen met dezelfde eigenschappen en prijs als de Boston Mid. De Austin Mid is verkrijgbaar in de kleuren Caffe en Anthracite.

Informatie
De Grisport Boston Mid dameswandelschoen is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en -webshops in de nieuwste herfstkleuren Red, Grass, Grey, Blue en Burgundy. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.grisport.nl.

Over Grisport
Grisport heeft zich bewezen als een toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie en innovatie. Een comfortabele pasvorm staat op de eerste plaats. Maar ook een mooi uiterlijk staat hoog in het vaandel. De schoenen worden geproduceerd in Italië. Het bedrijf heeft strikte normen als het gaat om duurzaamheid, en bij het selecteren van materialen. Informatie: www.grisport.nl.