persbericht

30 / 08 / 2023

terug naar press room

Wandel voor goud in de Tiroler Zugspitz Arena

Ga herfstwandelen in de prachtige bergwereld van de Tiroler Zugspitz Arena met de SummitLynx-app

De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om zijn adembenemende berglandschappen en vele wandelroutes. Vooral in de herfst is het er prachtig. Wandelaars die houden van een uitdaging in de Tiroler Zugspitz Arena gebruiken steeds vaker de SummitLynx-app om hun ervaringen in de bergen naar een hoger niveau te tillen. Je vindt er inzichtelijke routebeschrijvingen en belangrijke informatie over de paden.

Via de link https://www.summitlynx.com/en/region/tiroler-zugspitz-arena ontdek je mooie wandelroutes naar onder andere het Tirolerhaus, Ehrwalder Alm, Brentalm, Seebensee en Zugspitzblick. Er zijn zo’n 60 wandelspeldlocaties waar je digitale wandelspelden verzamelt die je bij plaatselijke VVV-kantoren kunt inwisselen tegen echte. De Zugspitz Arena Crystal Pin is de hoogst haalbare speld. Je kunt ook Zugspitz Arena Gold, Silver of Bronze bij elkaar wandelen.

Deel je ervaringen met gelijkgestemde avonturiers
Met de SummitLynx app deel je je ervaringen met een groeiende gemeenschap van gelijkgestemde wandelaars via de app of via Facebook en X (voorheen Twitter). Je kunt ook deelnemen aan georganiseerde tochten die in de app staan. Zo word je nog meer gemotiveerd om de Tiroler Zugspitz Arena te verkennen en je doelen te bereiken.

Er zijn meer dan 150 verschillende routes die je leiden door de spectaculaire bergwereld van de Alpen. Zoals uitdagende bergtochten, avontuurlijke via ferrata’s maar ook makkelijke routes in het dal. Hier vind je de 7 charmante dorpjes Ehrwald, Lermoos, Berwang, Biberwier, Heiterwang, Bichlbach en Namlos. De belangrijkste attractie is de indrukwekkende Zugspitze, de hoogste berg van de regio (2.962m).

SummitLynx app
De SummitLynx app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en kan eenvoudig worden gedownload. Bezoekers van de Tiroler Zugspitz Arena kunnen de app gebruiken om hun bergervaringen te verbeteren, prestaties te volgen en te genieten van een verbonden gemeenschap van natuurliefhebbers. Het is belangrijk om tijdens de wandeling de GPS op de smartphone in te schakelen. Het systeem registreert via controlepunten dat je de wandeling hebt voltooid. Hij houdt gedetailleerde statistieken bij over afgelegde afstanden, hoogteverschillen en snelheden. En natuurlijk de punten voor de wandelspelden.

Tiroler Zugspitz Arena
De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt verblijven. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de imposante Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur. Maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Gastenkaart of Z-ticket: als je zo’n voordeelkaart hebt kun je hier gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer. 

Informatie
Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43567320000 of mail je naar info@zugspitzarena.com.

 

Over Tiroler Zugspitz Arena
Wie de Zugspitze wil beleven, kan het beste naar Tirol komen. Zeven charmante plaatsen in het Oostenrijks-Beierse grensgebied bieden de beste vooruitzichten voor de zomervakantie: Ehrwald, Lermoos, Berwang, Biberwier, Bichlbach, Heiterwang am See en Namlos. Hier kun je volop wandelen, mountainbiken of gewoon heerlijk ontspannen lummelen. In de Tiroler Zugspitz Arena heb je trouwens altijd de zon aan je zijde.