persbericht

25 / 04 / 2023

terug naar press room

Vind je hond of kat altijd weer terug

Nieuw van AirTagSolutions: AirTag Halsbandhouder inclusief Apple AirTag

Met de AirTag Halsbandhouder ben je nooit meer je hond of kat kwijt. Je bevestigt de houder, inclusief bijgeleverde Apple AirTag, aan de halsband van je huisdier. In de Zoek Mijn-app op je iPhone kun je nu op elk moment de locatie van je hond of kat zien. Zo vind je je maatje altijd weer terug. Ga voor meer informatie naar www.airtagsolutions.nl.

Dankzij de AirTag Halsbandhouder kan elke hond en kat nu eenvoudig worden getagd met een track & trace systeem. De houder is milieuvriendelijk, waterafstotend, zacht, flexibel en gemakkelijk te bevestigen aan de favoriete halsband van je kat of hond. Er is geen abonnement nodig en de batterij van een AirTag gaat een jaar mee.

Met één tikje koppel je de AirTag aan je iPhone
Bij traditionele GPS-trackers is het nadeel dat de gebruiker vastzit aan dure abonnementen. AirTagSolutions heeft nu een uitstekend alternatief door slim gebruik te maken van de Apple AirTag. Hiervoor is geen abonnement nodig en installeren is kinderlijk eenvoudig: één tikje volstaat om de AirTag aan je iPhone te koppelen.

Een Apple AirTag is een kleine, ronde tracker waarmee je gemakkelijk je huisdieren en spullen kunt terugvinden. Hij zendt continu een beveiligd Bluetooth-signaal uit dat wordt opgepikt door apparaten in het Zoek Mijn-netwerk. Dit netwerk bestaat uit honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs overal ter wereld. Deze sturen de locatie van je AirTag naar iCloud. Vervolgens verschijnt dit automatisch op je kaart in de Zoek Mijn-app. Dit hele proces is anoniem en versleuteld om je privacy te beschermen.

Dankzij de vele accessoires van AirTagSolutions.nl kun je een AirTag ook aan je sleutels, fiets, koffers en andere belangrijke spullen bevestigen.

Informatie
De AirTag Halsbandhouder is verkrijgbaar bij www.airtagsolutions.nl in de kleuren zwart, roze en blauw. Consumentenadviesprijs AirTag Halsbandhouder, inclusief Apple AirTag € 60.

Over AirTag Solutions
Oprichter Chris Römer is het bedrijf AirTag Solutions gestart nadat zijn zoveelste fiets werd gestolen en aangifte niets opleverde. De AirTag Fietsbel blijkt een probaat middel te zijn tegen fietsdiefstal. Daarnaast is zijn vriendin dol op honden en katten vandaar dat de toepassing van de AirTag voor huisdieren snel was gemaakt. Informatie: www.airtagsolutions.nl.