persbericht

13 / 07 / 2023

terug naar press room

Verrassende schoonmaaktips met soda

Witte sneakers, schone BBQ, frisse terraskussens, stralende bloemen en nog veel meer

Soda Tricel is geschikt voor veel schoonmaakkarweitjes. Ook bijzondere, waar je zo 1-2-3 niet aan denkt. Zoals je sneakers hagelwit poetsen, vette vingers van keukenkastjes verwijderen, de BBQ reinigen en muffe luchtjes uit terraskussens verwijderen. Op www.schoonmakenmetsoda.nl zie je hoe je dat doet en vind je nog veel meer tips. 

Tricel Soda is een natuurlijk product in gekristalliseerde vorm. Hierdoor lost het eenvoudig op, is het veilig in gebruik en minder agressief dan de bekende schoonmaakmiddelen. Het wordt gebruikt als reiniger voor vloeren, wandtegels en sanitair. Het is ook geschikt als ontvetter voor glaswerk en aangekoekte pannen en is tevens een uitstekende afvoerontstopper.

Nog meer sodatips
De toepassingen van soda zijn welhaast oneindig. Tricel Soda neutraliseert nare luchtjes in je container. Vooral in de warme zomermaanden kun je last krijgen van stank en ongedierte bij je gft-bak. Strooi grof soda onder in de container en je bent zo van de vieze geurtjes af.

Een barbecuerooster wordt weer stralend schoon als je hem in een hete sodaoplossing laat weken. De rest van de BBQ gaat ook weer blinken na een soda poetsbeurt. Ook de oven in de keuken ontvet je snel een effectief met soda.

Een prachtig boekt bloemen staat pas echt staat te stralen in een glazen vaas die is schoongemaakt met soda. Ten eerste is de vaas superschoon en ten tweede gaan de bloemen ook nog eens extra lang mee omdat soda de vaas ontsmet.

De witte was wordt weer witter dan wit: voeg een schepje soda toe aan de was, in het waspoederbakje, voor een smetteloos resultaat. Bovendien is een schepje soda ook goed om kalk in de wasmachine tegen te gaan.

Tricel Soda is mild, milieuvriendelijk en zuinig in gebruik. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor een groots effect. Dit maakt Tricel Soda een stuk goedkoper dan andere schoonmaakmiddelen. Naast een krachtig en veelzijdig schoonmaakmiddel is soda ook waterontharder, luchtverfrisser, ontstopper en ontvetter. Zorg daarom dat je altijd soda in huis hebt.

Informatie
Tricel Soda is verkrijgbaar bij de supermarkt en via www.klok-eco.nl. Je hebt keuze uit Tricel Zilver Soda Fijn, zak 1000 gram of emmertje 800 gram en Tricel Zilver Soda Grof, zak 1000 gram. Ga voor meer informatie naar www.schoonmakenmetsoda.nl.

 

Over Senzora
Familiebedrijf Senzora produceert in Deventer een compleet pakket was- en reinigingsmiddelen. Zij investeert in de toekomst en legt zich toe op de productie van ecologische- en huidvriendelijke wasmiddelen. In 2001 is Senzora bekroond tot hofleverancier, wat betekent dat het bedrijf zich onderscheidt door kwaliteit, soliditeit en continuïteit binnen de bedrijfsvoering. Meer informatie: www.senzora.com.