persbericht

29 / 08 / 2023

terug naar press room

Verpulver je PR met deze snelheidsduivel

Mizuno Wave Rebellion Pro: de supersnelle carbonspringveer met perfecte stabiliteit

De TCS Amsterdam Marathon komt er weer aan: 15 oktober 2023. Voor ambitieuze hardlopers het uitgelezen moment om te wisselen van schoen. Stap eens over op de Wave Rebellion Pro, de supersnelle carbonspringveer met perfecte stabiliteit. Deze snelheidsduivel heeft zich sinds de introductie dit jaar al bij veel hardlopers bewezen en verpulvert het ene na het andere PR. 

Dankzij Mizuno’s nieuwe carbontechnologie maak je van de marathon als het ware een langeafstandsprint. Je neemt vanzelf een anatomisch correcte loophouding aan waarbij je een formidabele voortstuwing creëert door de geavanceerde sprinttechnologie SMOOTH SPEED ASSIST. De zool is zodanig vormgegeven dat het actiepunt vanaf het landingspunt is verkort waardoor atleten langer met focus op midden-voorvoetlanding en teenafzet kunnen rennen zonder vermoeid te raken.

Mizuno lanceert nu een nieuwe kleureditie van deze successchoen. De Rebellion Pro is ontwikkeld door topatleten op de Mizuno R&D campus in Japan, voor hardlopers die de marathon in minder dan 2,5 uur willen afleggen. 

Mizuno dit jaar voor de 24ste keer hoofdsponsor
Mizuno is dit jaar voor de 24ste keer hoofdsponsor van een van de grootste hardloopevenementen van Europa. De TCS Amsterdam Marathon vindt plaats op 15 oktober 2023. Informatie: www.tcsamsterdammarathon.nl en www.mizuno.com. 

Carbon + stabiliteit
Carbon + stabiliteit is de ultieme combinatie voor toplopers. De Rebellion Pro bevat daarom een Carbon Infused Wave plaat om de veerkracht en stabiliteit tijdens ultrasnelle runs te verbeteren. MIZUNO ENERZY LITE PLUS in de tussenzool ondersteunt de hoge snelheid door een zeer hoog energierendement te bieden. De schoen weegt slechts 220 gram.

De gehele zoolopbouw vormt een lanceerplatform met een ongekende, energieke voortstuwing. Groot pluspunt hierbij is dat de schoen ook nog eens heel lang meegaat. Dat maakt de Wave Rebellion Pro voor veel langeafstandlopers de perfecte schoen om keer op keer PR’s te verbreken.

Verder heeft de innovatieve hardloopschoen een High Heel Construction met toegevoegde demping. Dankzij het Heel Counter Design, waardoor de schoen als een sok aansluit rondom hiel en enkel, ervaar je extra comfort tijdens je run. De upper is gemaakt met een minimum aan stiksels en materiaaldelen voor een soepele, naadloze pasvorm van het bovenwerk.

De tongconstructie van ultralichtgewicht mesh heeft 2 veterlussen om de tong op zijn plaats te houden tijdens de run. De G3-buitenzool biedt hoge tractie in het lanceergebied van de voorvoet en een zachte landing in het landingsgebied van de middenachtervoet.

Informatie
De Mizuno Wave Rebellion Pro is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 229,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.