persbericht

13 / 07 / 2023

terug naar press room

Verkoelend T-shirt met uitstekende luchtcirculatie

Carhartt Force™ Relaxed Fit Midweight Short-Sleeve T-Shirt

Het nieuwe Carhartt Force™ T-shirt is ontworpen voor harde werkers om de ergste hitte te weerstaan. Het is gemaakt van zweetafdrijvend, sneldrogend jerseykatoen. De zijpanelen hebben een open gaasstructuur voor optimale luchtcirculatie bij intensieve activiteiten. Voor de nodige verkoeling tijdens het werk.

Het werkshirt heeft een fijne stretch voor veel bewegingsvrijheid en een uitstekend ademend vermogen. Hierdoor blijf je 24/7 koel en comfortabel bij iedere klus. Ideaal voor bouwvakkers, installateurs, landbouwers, magazijnmedewerkers en chauffeurs. Informatie: www.carhartt.com.

De speciale Stain Breaker® maakt het mogelijk om vlekken uit het shirt te kunnen wassen. De FastDry™-technologie voert vocht af en bestrijdt geur dankzij de antibacteriële afwerking. Het shirt heeft korte raglanmouwen, een ribgebreide ronde hals, gladde flatlock naden en een langere zoom aan de achterzijde. Ook na vele wasbeurtenbehoudt het zijn pasvorm. Het borstzakje is handig voor kleine spullen.

Informatie
Het Carhartt Force™ T-shirt is verkrijgbaar in meerdere kleuren bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs vanaf € 29,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

 

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.