persbericht

29 / 03 / 2024

terug naar press room

Verkoelend T-shirt met extra luchtcirculatie

Carhartt Force Relaxed Fit T-shirt: voor harde werkers in warme omstandigheden

T-shirt Force van Carhartt heeft zijpanelen van mesh voor extra luchtcirculatie. Zo blijf je koel, ook als het erg warm wordt op het werk. Dankzij de FastDry-technologie voert het shirt vocht af en bestrijdt het geurtjes door de antibacteriële afwerking. Informatie: www.carhartt.com.

Het heren-T-shirt is gemaakt van midweight tricot katoen en heeft een ruime pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid. Het is extra lang en sluit goed aan op elke korte of lange werkbroek. Voor de fans heeft het oersterke shirt een Carhartt-print op de borst, het Carhartt Force-label op mouw en het Carhartt-logo op de zoom.

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit. 

Informatie
Het Carhartt Force T-shirt is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 29,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

 

Over Carhartt

Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, stevigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. De huidige Carhartt werkkleding varieert van stoere, comfortabele werkbroeken en robuuste werkjassen tot vuilafstotende en geurbestrijdende werkshirts en gecertificeerde veiligheidsschoenen en -werklaarzen.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers, mannen en vrouwen, helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt EMEA in Amsterdam (Europa, Midden-Oosten en Afrika) gedistribueerd naar meer dan 20 landen in Europa. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5.000 hardwerkende medewerkers. 

Contactgegevens

Carhartt® EMEA
Cruquiusweg 109 – D
1019 AG Amsterdam
T: +31(020) 7150201
E: info@carhartt.com
W: www.carhartt.com
Carhartt video: klik hier