persbericht

14 / 03 / 2024

terug naar press room

Verhoog je actiesnelheid

Carhartt 7 Pocket Tool Belt voor harde werkers die snel willen kunnen wisselen van gereedschap

Met deze robuuste 7 Pocket Tool Belt van Carhartt heb je altijd je meest gebruikte gereedschap bij de hand. Dat verhoogt enorm je actiesnelheid: je pakt alle tools op routine en stopt ze snel ook weer terug. De riem heeft 7 zakken en handige lussen voor tangen, schroevendraaiers, hamers en ander handgereedschap. Plus een aparte rolmaathouder.

De gereedschapsgordel is gemaakt van waterafstotend Rain Defender materiaal dat perfect bestand is tegen nat weer. Hij is extra stevig in elkaar gezet voor een lange levensduur. Het formaat is precies goed: niet te groot en niet te klein.

Favoriete accessoire
Dit is je favoriete accessoire voor op de werkplaats, bouwwerf of op locatie. Verkrijgbaar in Carhartt Brown met het Carhartt-label zichtbaar op de zak. De belt kan in lengte versteld worden tot 132 cm, waardoor iedereen de gordel kan dragen.

Informatie
De Carhartt 7 Pocket Tool Belt is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 69,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.   

 

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, stevigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. De huidige Carhartt werkkleding varieert van stoere, comfortabele werkbroeken en robuuste werkjassen tot vuilafstotende en geurbestrijdende werkshirts en gecertificeerde veiligheidsschoenen en -werklaarzen.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers, mannen en vrouwen, helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt EMEA in Amsterdam (Europa, Midden-Oosten en Afrika) gedistribueerd naar meer dan 20 landen in Europa. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5.000 hardwerkende medewerkers. 

Contactgegevens
Carhartt® EMEA
Cruquiusweg 109 – D
1019 AG Amsterdam
T: +31(020) 7150201
E: info@carhartt.com
W: www.carhartt.com
Carhartt video: klik hier