persbericht

14 / 12 / 2023

terug naar press room

Veiligheidsschoen met de souplesse van een wandelschoen

Nieuw: Carhartt Detroit Rugged Flex® S3 halfhoge veiligheidsschoen

De Carhartt Detroit S3 veiligheidsschoen is gemaakt voor harde werkers die elke dag veel meters maken. Dankzij de Rugged Flex technologie heeft hij de souplesse van een wandelschoen zodat je voeten aan het eind van de werkdag nog steeds fris en fit zijn. De volnerfleren schoen is daarom ook prima geschikt voor je vrije tijd. Informatie: www.carhartt.com.

Werkschoen Detroit heeft een waterafstotend behandeld lederen bovenwerk. De fiber veiligheidsneus voldoet aan de S3-normen en beschermt je voeten tegen 200 joules gewicht en impact. Het volledig schokdempend geïsoleerd voetbed biedt veel loopcomfort en heeft antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen.

Optimaal instapcomfort
De lederen werkschoen heeft een optimaal instapcomfort, je trekt hem makkelijk aan en hij sluit goed aan om je voet. De Vibram-rubberen loopzool met antisliplaag zorgt voor uitstekende grip. De polyurethaan loopzool heeft een antistatische, oliewerende antisliplaag (SRC). Een niet-metalen lichtgewicht 100% dichte plaat voorkomt dat scherpe objecten door de zool dringen en letsel aan de voet veroorzaken.

Informatie
De Carhartt Detroit Rugged Flex® S3 Veiligheidsschoen is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 179,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.