persbericht

01 / 09 / 2023

terug naar press room

Van jungle tot kantoor: altijd schoon water met slimme drinkfles

LifeStraw Go Waterfles 2.0 beschermt tegen bacteriën, parasieten, microplastics en chemicaliën

Steeds meer mensen hebben een herbruikbare drinkfles. Voor kantoor, fitness of een trektocht door de jungle. Op plaatsen waar het drinkwater twijfelachtig is kopen we echter nog massaal single-use-plastic-bottles om te voorzien in onze waterbehoefte. De LifeStraw Go 2.0 is dan de ideale oplossing. Deze herbruikbare fles zorgt voor veiliger, beter smakend water voor op reis en dagelijks gebruik. 

De BPA-vrije fles filtert nare dingen weg, zodat je tijdens het roadtrippen kunt tanken via toiletten op luchthavens, een kraan in Mexico, een beekje of een benzinestation. Het geavanceerde 2-traps filter (membraanmicrofilter + koolstoffilter) verbetert de smaak en beschermt tegen bacteriën, parasieten, microplastics, chloor, slib, zand en vertroebeling. Zo drink je altijd schoon en veilig water, zonder bijsmaak.

Koop nooit meer plastic flesjes water
Het membraan-microfilter uit de Go-serie gaat tot 4.000 liter mee. Dat zijn 8.000 plastic waterflessen voor eenmalig gebruik die hierdoor niet terechtkomen in het milieu. De LifeStraw Go waterfles is daarom je ideale reisgenoot: je hebt altijd schoon en veilig drinkwater bij de hand, waar je ook bent. En je hoeft onderweg nooit meer plastic flesjes water te kopen.

LifeStraw is een B Corp- en Climate Neutral Certified-merk. De BPA-vrije fles is gemaakt van 50% gerecycled plastic. Voor elke aankoop krijgt een kind in nood een jaar lang veilig drinkwater.

Informatie
De Lifestraw Go 2.0 is in diverse kleuren verkrijgbaar bij de outdoorwinkel en webshop. In verschillende modellen: Stainless steel (geïsoleerd) – 500 – 600 en 100ml en Transparant Tritan Renew 650ml en 1l. Consumentenadviesprijsvanaf € 53,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Lifestraw beschermt
De filters van LifeStraw worden grondig getest om te voldoen aan de normen die zijn opgelegd door de US Environmental Protection Agency (EPA) en NSF International/ANSI. Lifestraw beschermt tegen 99,999999% van de bacteriën (waaronder E.coli, Salmonella), 99,999% van de parasieten (waaronder Giardia en Cryptosporidium), 99,999% microplastics, chloor, organische chemische stoffen en troebelheid. Het membraan heeft een zeer lange levensduur en kan tot 4000 liter verwerken, het actieve koolstof- en ionenuitwisselfilter 100 liter water, mits op de juiste manier gebruikt en onderhouden.