persbericht

06 / 03 / 2023

terug naar press room

Ultraklein kaartje om duizend-en-een avonturen vast te leggen

Philips Micro SDXC UHS-I U3 512GB + adapter

Op de Philips Micro SDXC 512GB geheugenkaart, leg je al je avonturen vast. Het past in je action camera, drone, (Android) smartphone en tablet. Of je nu bergen beklimt, downhill gaat met je MTB of vliegt met een paraglider, al je belevenissen worden veilig vastgelegd. 

De Philips micro SDXC-geheugenkaart is uitermate geschikt voor toepassingen die een hoge schrijfsnelheid vereisen, zoals 4K UHD video-opname. Hij leest files tot 100 MB/s en is ontwikkeld voor het realtime opnemen van hoogwaardige video zonder buffering. Dankzij de hoge lees- en schrijfsnelheid zet je bestanden van een paar gigabyte in een handomdraai over naar je pc.

Moeiteloos foto’s overzetten vanaf je action camera
De geheugencapaciteit van 512 GB biedt voldoende ruimte om meer dan 144.000 foto’s op te slaan of 12 uur aan 4K UHD-video op te nemen *. V30 Video Class Speed biedt de juiste specificaties voor 4K UHD-video-opnamen. Als je het kaartje in een Android telefoon of tablet gebruikt is het dankzij de A1-support geschikt om apps snel direct vanaf de Micro SDXC te gebruiken.

Het Micro SDXC-kaartje gebruik je in ieder apparaat met een micro SD-ingang zoals smartphones, tablets, drones en navigatiesystemen. Zo voeg je eenvoudig extra geheugencapaciteit toe aan je device. Met de meegeleverde SD-adapter gebruik je de micro SD-kaart ook in apparaten waar uitsluitend full size SD-kaarten in passen.

Informatie
De Philips Micro SDXC UHS-I U3 512GB geheugenkaart + adapter is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs 512GB € 89.99. Deze kaart is ook verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256GB: € 44.99 en 128GB: € 19.99. Ga voor meer informatie naar www.philips-media.com.