persbericht

23 / 07 / 2020

terug naar press room

Topsportschoenen voor fashionista’s

Mizuno brengt topsport en fashion bij elkaar met het nieuwe Show Your Colors Pack

Onze handbalwereldkampioenen zijn echte fashionista’s. Mizuno vervult hun vurige wens nu met nieuwe topsportschoenen in catchy kleuren omdat de dames ook buiten het veld graag de show stelen. Het Show Your Colors Pack is een nieuwe lijn handbal- en volleybalschoenen in de trendy tinten blauw en koraal als één volledige schoenkleur. Een sprankelende serie, verkrijgbaar voor iedere atlete die trots is op haar prestaties, outfit en vrouwelijkheid.

Wave Stealth Neo: Larissa Nusser
Handbalinternational Larissa Nusser draagt de Wave Stealth Neo. Een koraalkleurige schoen die samen met de beste handballer van de wereld, Mikkel Hansen, is ontwikkeld. Speciaal voor spelers die veel stabiliteit, demping en veel sprongkracht nodig hebben op het veld. Het comfortabele geweven bovenwerk zorgt voor een goed ademend vermogen en een luxe gevoel. Adviesprijs € 149,95.

Wave Mirage 3: Kelly Dulfer
Handbalinternational Kelly Dulfer speelt op de koraalkleurige Wave Mirage 3. Deze schoen is perfect voor vleugelspelers dankzij de speciaal ontwikkelde zool die dicht bij de grond staat en is uitgerust met de Mizuno Wave technologie. De schoen zorgt voor een snelle acceleratie en veel wendbaarheid in alle richtingen terwijl het de voet stabiel houdt. Adviesprijs € 139,95.

Wave Lightning Z6: Laura Dijkema, Robin de Kruijf en Britt Herbots
De pastelblauwe Wave Lightning Z6 is voor de volleybalinternationals Laura Dijkema, Robin de Kruijf en Britt Herbots de ideale schoen.  Het is een lichtgewicht volleybalschoen gemaakt voor snelle acceleratie en een krachtige afzet, dankzij de verlengde Mizuno Wave plaat in de voorvoet. De afgeronde hak en de sensor points in de zool zorgen voor een soepele haklanding met meer grip en meer wendbaarheid in alle richtingen. Adviesprijs € 139,95.

Wave Momentum: Nikka Daalderop
Volleybalinternational Nikka Daaalderop speelt op de Wave Momentum, een krachtige volleybalschoen die niet alleen zeer goed gedempt is, maar ook een hoge mate van stabiliteit heeft door de kuipconstructie in de hak, gecombineerd met de Mizuno Wave technologie. De prettige instap met de bootie constructie zorgt voor ultiem comfort. Adviesprijs € 149,95.

Informatie
De Mizuno Show Your Colors Pack is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com. 

 

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom. Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing@mizuno.eu en www.mizuno.com.