persbericht

14 / 08 / 2020

terug naar press room

Tophockeyers Thierry Brinkman & Frédérique Matla stappen over op Mizuno hockeyschoenen

Mizuno lanceert hockeyschoen Panthera voor ultieme grip, accelaratie, snelheid en stabiliteit

Mizuno lanceert met de Wave Panthera een nieuwe visie op hockeyschoenen. Kijk alleen al naar de innovatieve zool en je ziet dat dit geen gewone schoen is. Het Multidirectional Traction-profiel maakt het mogelijk om snelle, scherpe bewegingen te maken op elke waterveld met behoud van uitstekende grip. De formidabele kwaliteit van deze schoen is reden voor tophockeyers Thierry Brinkman en Frédérique Matla om over te stappen op Mizuno.

Zoals de naam al suggereert is de Wave Panthera gebouwd om je katachtige reflexen te geven. Mizuno heeft jarenlang gewerkt aan deze schoen, voor spelers op het allerhoogste niveau. De Panthera zit barstensvol nieuwe technologie en is ideaal voor alle kunstgrasvelden, zowel water- als zandvelden. De schoen is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: Reach Beyond (blauw) en Dark Night (zwart).

De technologie achter de Panthera
De Panthera is voorzien van een aantal essentiële, innovatieve features. De befaamde Mizuno Wave-technologie en U4icX in de hak zorgen voor een dynamische demping en stabiliteit. De PoWnCe tussenzool geeft de lichtgewicht schoen enorm veel veerkracht. De volledige bootie-constructie zorgt voor een comfortabele sokachtige pasvorm. Verder heeft de duurzame schoen ‘stiff’ kunststof voor teenbescherming. De multi-layer mesh constructie geeft optimale zijwaartse stabiliteit en zorgt voor vermindering van waterabsorptie. De D-flex Groove biedt snellere acceleratie en de high-performance slijtvaste X10 rubberen zool zorgt voor veel grip en acceleratie op het veld.

Wereldtoppers kiezen voor Mizuno
Wereldtoppers Frédérique Matla en Thierry Brinkman zijn vaste waardes in Oranje. Frédérique is spits van Den Bosch en was afgelopen seizoen topscorer van de competitie. Thierry, ook spits, is al jarenlang een vaste waarde bij Bloemendaal en Oranje. Dat ze overstappen op de Wave Panthera van Mizuno is veelzeggend: niet alleen als spits maar ook op het gebied van materiaal gaan ze voorop in hun sport.

Instagram
@thierrybrinkman (https://www.instagram.com/thierrybrinkman)
@frederiquematla (https://www.instagram.com/frederiquematla)

Informatie
De Mizuno Wave Panthera is verkrijgbaar bij sportzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

 

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis. En vanaf nu dus ook op hockey. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Frédérique Matla, Thierry Brinkman, Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing@mizuno.eu en www.mizuno.com.