persbericht

10 / 10 / 2022

terug naar press room

Test nu zelf de enige snoerloze steelstofzuiger met zelfsluitende zak

Swirl® Quinyo®: nooit meer stofwolken bij het legen van het stofreservoir, test hem voor 30 dagen

Snoerloos stofzuigen geeft veel gemak. En als je het stofreservoir kunt legen zonder stofwolk is dat al helemaal ideaal. Dat kan met de Swirl® Quinyo®, de enige snoerloze stofzuiger met zelfsluitende zak. Je leegt het stofreservoir zonder dat er stof vrijkomt zodat je huis ook na het stofzuigen hygiënisch schoon en fris blijft. Je kunt de Swirl® Quinyo® nu voor 30 dagen testen. Informatie: www.swirl.nl. 

De slimme stofzuigerzak, Swirl® EasyBag®, vangt al het stof op en sluit zichzelf als je de stofzuigerzak verwijdert. Je hoeft de zak niet met je hand aan te raken: je trekt in één beweging het hendeltje omhoog en deponeert de gesloten zak in de afvalbak. Hygiëne staat voorop.

Maximale zuigkracht
De Swirl® Quinyo® kan in één klik worden omgebouwd van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Ook de accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld. De krachtige elektronische motor biedt maximale zuigkracht en is ook nog eens erg stil.

Een ander groot voordeel is de verwisselbare accu. Een lege accu vervang je met één klik voor een volle. Dankzij intelligent laadbeheer kun je beide accu’s opladen in het wandlaadstation, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de accu die in de stofzuiger zit. Hiermee kun je het apparaat tot 60 minuten in de krachtige standaard werkstand gebruiken. Zo houd je je huis makkelijk schoon, van onder tot boven.

Informatie
De Swirl® Quinyo® is verkrijgbaar bij elektrospeciaalzaken en webshops. Inclusief 1 jaar gratis EasyBags®.   Ga naarwww.swirl.nl voor meer informatie. Adviesprijs vanaf € 449.

Swirl®
Maak van een schoon huishouden een kleine zorg: de producten van het merk Swirl® maken het dagelijkse leven al tientallen jaren gemakkelijker, aangenamer en schoner. Het uitgebreide assortiment omvat stofzuigerzakken, stofzuigeraccessoires, ventilatiefilters, vuilniszakken, afvalzakken, diverse huishoudproducten en afzuigkapfilters die allemaal praktische huishoudelijke hulp bieden voor een schoon huis met de feel good-factor. Swirl is een merk van de Melitta Group. Informatie: www.swirl.nl. 

De Melitta-groep
Melitta is een internationaal actieve groep van bedrijven en is een van de toonaangevende onafhankelijke familiebedrijven in Duitsland en in andere landen. De belangrijkste activiteiten zijn de ontwikkeling, productie en verkoop van merkproducten voor koffiegenot, voor het vershouden en de bereiding van voedsel en voor reinheid in het huishouden. Informatie: www.melitta-group.com.