persbericht

21 / 11 / 2020

terug naar press room

Technisch jack voor de fanatieke, modebewuste skiër

Dare 2b Surge Out Black Label met AEP Kinematics en Graphene VECT-technologie

Het nieuwe Surge Out ski-jack van Dare 2b is gemaakt met de beste technologieën van het merk. Het 360 graden stretch materiaal met AEP Kinematics Technologie zorgt voor een superieure pasvorm die meebeweegt op de piste. De buitenlaag is voorzien van thermoregulerend Graphene VECT dat continu lichaamswarmte herverdeelt om je warm te houden als het koud is koel als het warm is. 

Het Surge Out Black Label herenjack heeft een stoere en moderne look, in zwart of blauw. De ARED V02 20.000 Stretch stof en de getapete naden zorgen ervoor dat de jas ademend en waterdicht is tot een waterkolom van maar liefst 20.000 mm. De mouwen zijn voorzien van inwendige stretchmanchetten met duimlussen zodat er geen koude lucht en sneeuw binnenkomt.

Voor alle weersomstandigheden
De jas heeft twee steekzakken, borstzakken en binnenzakken met rits. Hierin kan je waardevolle spullen als telefoon en portemonnee veilig opbergen. Op de mouw zit een waterdichte skipas-pocket. De jasrits heeft aan de bovenkant een bescherming zodat je kin er niet tussen kan komen.

De uitneembare sneeuwbeschermer met gelsluiting beschermt tegen poedersneeuw. Bij de onderarm zit een rits voor ventilatie als je het warm krijgt tijdens het skiën. Kortom, de Surge Out is een jack voor fanatieke skiërs die onder alle weersomstandigheden op en langs de piste te vinden zijn.

Informatie
Het Dare 2b Surge Out Black Label ski-jack voor heren is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops.Consumentenadviesprijs € 340. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

 

Over Dare 2b
Dare 2b staat bekend als een gewaagd, recht-door-zee en vooruitstrevend multisportmerk in winterkleding. De collectie bestaat uit ski- en snowboardkleding en -accessoires: van jassen en broeken tot helmen en tassen. Het merk heeft een gevarieerd aanbod met vele opvallende prints, maar ook in neutrale kleuren. Het zelf ontwikkelde ARED membraan is waterdicht tot een waterkolom van 5.000 oplopend tot 20.000 mm. De producten van Dare 2b zijn van hoge kwaliteit waardoor het merk volop gedragen wordt tijdens de wintersport.