persbericht

24 / 06 / 2021

terug naar press room

T-shirt dat je verkoeling regelt

Nieuw: Haglöfs L.I.M Crown T met thermoregulerende materiaaltechnologie, ideaal als eerste laag

De nieuwe L.I.M Crown T van Haglöfs is een state-of-the-art thermo T-shirt. Het regelt je verkoeling dankzij innovatieve, thermoregulerende materiaaltechnologie. Zodra je opwarmt activeert het materiaal en begin je af te koelen. Komt je lichaam weer op een comfortabele temperatuur dan deactiveert het materiaal zijn verkoelende eigenschappen, waardoor het risico op onderkoeling wordt verminderd.

Het shirt heeft een body-mapped design voor extra koeling waar je het meest transpireert en isolatie waar je dat nodig hebt. De panelen onder de armen zorgen voor optimale bewegingsvrijheid. Dankzij de flatlocknaden heb je geen last van schuren of slijtage. Het reflecterend logo zorgt voor betere zichtbaarheid. Kortom de L.I.M Crown T is een ideale technische eerste laag uit de ultralichte L.I.M-reeks van Haglöfs.

Informatie
De Haglöfs L.I.M Crown T is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 79,90. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.


Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.