persbericht

13 / 09 / 2023

terug naar press room

Superlicht, ijzersterk, ademend en erg mooi

Haglöfs L.I.M Proof Jack, in dames- en herenuitvoering

Hou je van actie in de buitenlucht? Dan is het nieuwe shelljacket L.I.M Proof van Haglöfs jouw ideale kledingstuk. Het is superlicht, compact en gemaakt van PROOF™ 2,5-laags materiaal voor ademende bescherming tegen weersinvloeden. De jas is ijzersterk en duurzaam behandeld om vuil en water af te stoten. Zo geniet je maximaal tijdens je trektochten, hoe intensief ze ook zijn.

Het jack heeft een atletische pasvorm en is uitgerust met handzakken met ritssluiting, een nauwsluitende capuchon en reflecterende details voor de veiligheid. Bescherming is van het grootste belang, waarbij details zoals de elastische manchetten helpen om je mouwen op hun plaats te houden.

What the shell
L.I.M staat voor Less is More. Om deze filosofie maximaal door te voeren zijn alle onnodige knopen, boorden, voeringen en riempjes van het jack verwijderd. Zo blinkt de L.I.M serie uit in minimalisme en functionaliteit. De ergonomische constructie zorgt voor veel bewegingsvrijheid. De website van Haglöfs helpt je nu om de juiste keuze te maken voor het shelljacket dat precies bij je past: www.haglöfs.com.

Informatie
Het Haglöfs L.I.M Proof Jacket is in veel kleuren verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 230. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.