persbericht

06 / 09 / 2023

terug naar press room

Stevige werkhoodie

Carhartt K288 werktrui met capuchon: stevig, warm en comfortabel

Het K288 herensweatshirt van Carhartt geeft je veel bewegingsvrijheid tijdens je werk. De stevigheid en het comfort van deze werkhoodie maken hem net zo geschikt voor een timmerklus als voor gesjouw met spullen. Ontworpen voor harde werkers en nu verkrijgbaar in veel nieuwe kleuren.

Het iconische sweatshirt met capuchon is gemaakt van middelzware fleece en houdt je lekker warm. Hij is ruimvallend voor een comfortabele pasvorm wat zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. Neem één maat kleiner als je de voorkeur geeft aan een strakkere pasvorm. De K288 is voorzien van twee handwarmerzakken aan de voorkant.Informatie naar www.carhartt.com.

De vaste driedelige capuchon met verstelbaar trekkoord is erg praktisch. De geribde mouwboorden en tailleband zijn versterkt met Elastaan. Het Carhartt signatuur-logo op linker mouw en het Carhartt-label op de zak maken de werkhoodie helemaal af.

Informatie
Carhartt K288 Sweatshirts zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 69,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.