persbericht

20 / 05 / 2022

terug naar press room

Stap over op draadloos opladen

Grixx Wireless Charger, verkrijgbaar als charging pad of standaard

Nog steeds zijn er enorm veel mensen die opladen met een kabel, terwijl hun smartphone Qi-compatibel is. Maak het jezelf makkelijk en schaf een Grixx Wireless Charger aan. Draadloos opladen is zo relaxed. Er zijn twee uitvoeringen: een charging pad of charging standaard. Leg of zet je smartphone erop en het opladen begint. Informatie: www.grixx.eu.

Grixx Wireless Chargers zijn ideaal voor het opladen van alle Qi-compatibel smartphones zoals de Samsung Galaxy S-Series S6 en hoger en iPhone 8 en hoger. Ze laden standaard op 5 watt, maar kunnen tot twee keer sneller laden in combinatie met een snellader.

De chargers zijn erg veilig in gebruik en voorzien van overheat protection en overvoltage protection. Ze hebben een anti-slip oppervlak en worden geleverd inclusief micro-usb-oplaadkabel. De standaard kan worden ingeklapt waardoor je hem eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

Informatie
Grixx Wireless Charger, winkeladviesprijs € 11,99.
Grixx Standaard met draadloze lader, winkeladviesprijs € 16,99.
Verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Informatie: www.grixx.eu.

 

Over Grixx
Grixx biedt een complete lijn mobiele accessoires waarmee je het gebruik van jouw smartphone, tablet of andere mobiele apparatuur kunt optimaliseren. Het assortiment bevat koptelefoons, powerbanks, (draadloze) opladers, sync & charge kabels en nog veel meer.