persbericht

10 / 06 / 2024

terug naar press room

Soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid

Gloednieuwe supertrainer: Mizuno lanceert de NEO VISTA, de nieuwe generatie swift running

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën SMOOTH SPEED ASSIST en MIZUNO ENERZY NXT. Informatie: www.mizuno.com.

De functies van de Mizuno NEO VISTA zijn perfect voor hardlopers die op zoek zijn naar een trainingsschoen voor zowel dagelijkse hardloopsessies als snelheidstraining. Je neemt als vanzelf een anatomisch correcte loophouding aan voor een ongeëvenaarde voortstuwing.

SMOOTH SPEED ASSIST
De runningschoen is voorzien van Mizuno’s gepatenteerde SMOOTH SPEED ASSIST (SSA) dat helpt bij het perfectioneren van je hardlooptechniek. MIZUNO ENERZY NXT zorgt daarnaast voor demping en een hoog energierendement. Met de maximale stapelhoogte van 44,5 mm biedt de integrale zool een hoog niveau van demping.

SSA-technologie voor een breder publiek
Mizuno heeft een R&D Lab in Osaka voor het ontwikkelen en testen van nieuwe materialen en modellen. Op het gebied van geometrie en structureel ontwerp heeft het merk de SSA-technologie nu toegepast op een dagelijkse supertrainer. Met als resultaat een hardloopschoen voor een breder publiek. Om MIZUNO ENERZY NXT optimaal te laten renderen heeft Mizuno zorgvuldig rekening gehouden met factoren als optimale hellingshoek, mate van SSA-ondersteuning en voldoende middenzoolvolume

Milieuvriendelijke elementen
Onderdelen als MIZUNO ENERZY NXT, het buitenzoolrubber en MIZUNO WAVE (plaat) maken alle gebruik van plantaardige materialen. Mizuno streeft ernaar producten te maken die een belangrijke rol spelen in het bijdragen aan een duurzame samenleving. Niet alleen voor topprestaties, maar ook door milieuvriendelijke elementen te integreren.

De Mizuno NEO VISTA highlights op een rij:

Mizuno ENERGY NXT – Dit nieuwe tussenzoolmateriaal zorgt voor een zacht loopgevoel met een hoog energierendement.

Mizuno WAVE – De glasvezelversterkte golfplaat zorgt voor stabiliteit zonder concessies te doen aan een formidabele demping.

Mizuno SMOOTH SPEED ASSIST – SSA ondersteunt de kuitspier door de spierbelasting te verminderen. Het verbetert de loopefficiëntie en maakt de hardloopschoen geschikt voor korte en lange afstanden.

Soft knit bovenwerk – Het zacht gebreide bovenwerk ademt uitstekend en zit als een sok strak omsloten om je voet zodat je stabieler de bochten neemt.

Maximale stapelhoogte – De maximale stapelhoogte van 44,5 mm zorgt voor extra veel demping.

Informatie
De Mizuno Neo Vista is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 180. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, hockey, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Sergio Ramos, Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom. 

Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing.nl@eu.mizuno.com en www.mizuno.com.