persbericht

24 / 05 / 2022

terug naar press room

Snelsluiting, waterproof of extra verstevigde overneus

De nieuwe S3 collectie Pulse van Redbrick heeft voor zowat alle werkzaamheden een passend model

Redbrick maakt de keuze voor de juiste werkschoen simpel. In de nieuwe Pulse collectie vind je altijd een S3 schoen die past bij jouw specifieke werkomstandigheden. Snelsluiting, waterproof, een extra verstevigde overneus, ESD, laag of hoog: Pulse heeft het allemaal in huis.

De veiligheidssneaker is ontworpen om tegen een flinke stoot te kunnen: soms moet je net wat grover geschut inzetten op de werkvloer. Het professionele design van de Pulse benadrukt je vakmanschap.

Tot en met maat 51
De Pulse-varianten zijn verkrijgbaar in een high en low uitvoering. De Pulse Overnose heeft een extra verstevigde overneus die de neus van je schoen beschermt tegen schuren als je veel op je knieën werkt. De Pulse Speed Lace is voorzien van een snelsluiting en Pulse Waterproof spreekt voor zich. Er is ook een regular S3 versie. Grote voeten? Pulse is verkrijgbaar tot en met maat 51.

Alle schoenen zijn voorzien van een beschermneus van aluminium zodat je tenen echt veilig zijn. De zool is extra stevig en gemaakt van TPU met veel grip door het robuuste profiel en de antislipzool. Ideaal als je veel buiten werkt. Ook is elke schoen voorzien van een kevlar anti-perforatiezool.

Zichtbaar in het donker
Het bovendeel van microfiber mesh en 3D mesh zit soepel om je voeten en maakt de schoen ademend. Door de specifieke combinatie van materialen is de schoen lekker flexibel en comfortabel. Met het lipje aan de achterkant trek je de schoen makkelijk aan en uit. Het reflectierandje zorgt ervoor dat je voeten ook in het donker goed zichtbaar zijn.

De Pulse collectie heeft een hak waarmee je stabieler op ladders staat. De tussenzool is van EVA, een licht en flexibel materiaal waardoor de schoen extra lekker zit. Nog een voordeel: de veiligheidsschoenen zijn ten minste 60 minuten lang waterafstotend en voorzien van ESD. Uitzondering is de Pulse Waterproof, die is geheel waterdicht dankzij een waterproof membraan. Dit model is overigens alleen in een halfhoge versie verkrijgbaar.

Informatie
De Redbrick Pulse collectie is verkrijgbaar in de maten 39 t/m 51. Verkoopprijs incl. BTW vanaf € 102,50. Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu.

 

Over Redbrick
Redbrick is een eigen merk van Allshoes Safety Footwear, marktleider op het gebied van safety footwear in de Benelux. In de traditionele werkschoenenbranche wilde Redbrick laten zien dat het ook anders kan. Daarom bracht het merk in 2008 de eerste collectie veiligheidsschoenen met het uiterlijk van een sneaker op de markt. De term Safety Sneaker moest nog worden bedacht. De veiligheidsschoenen van Redbrick zijn nog steeds ongeëvenaard in pasvorm, kwaliteit en productdesign. Redbrick is het originele merk Safety Sneakers. Het merk zit niet stil en blijft innoveren; inmiddels zijn er al meer dan een miljoen paar Redbrick-schoenen verkocht.