persbericht

22 / 01 / 2020

terug naar press room

Sneeuwschoenwandelen is de trend dit seizoen

De mooiste winterwandelpaden vind je vanuit Hotel Tirol Fiss: wintersport in optima forma

Sneeuwschoenwandelen wint enorm aan populariteit. Het is een pittige sport, maar je inspanningen worden vaak beloond met mooie uitzichten op ongerepte, besneeuwde landschappen. Met sneeuwschoenen kom je op de mooiste, idyllische plekjes die je met ski’s of gewone wandelschoenen niet kunt bereiken. Serfaus-Fiss-Ladis is een walhalla voor sneeuwschoenwandelaars en in Hotel Tirol Fiss regelen ze de mooiste tochten voor je. Met een ervaren gids ontdek je paden die je zelf nooit zou kunt vinden. Informatie vind je op www.hotel-tirol.net.

In de omgeving van de dorpen Serfaus, Fiss en Ladis zijn veel wandelpaden waar je voortreffelijk kunt wandelen. Een aantal lopen er dwars door het skigebied. De dorpen liggen in één van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Hier worden elke week veel sneeuwschoenwandelingen georganiseerd met uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Lange en korte wandeltochten, in het dal en over de bergen.

Hotel Tirol Fiss
Na inspanning hoort ontspanning en die vind je in Hotel Tirol Fiss. Hier kijk je uit over de Alpen terwijl je ligt te genieten in de prachtige infinitypool van dit viersterren luxury-hotel. Bijkomen kan ook in een van de gloednieuwe Alpinekamers inclusief panaromaview. Zo’n perfecte dag sluit je in stijl af met een tip-top verzorgd vijfgangendiner. Wintersport in optima forma. 

Informatie
Geniet van een actieve winter in Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk. Hotel Tirol, Angerweg 1, Fiss, Oostenrijk. Informatie: www.hotel-tirol.net, tel: +43 5476 6358, info@hotel-tirol.net.