persbericht

01 / 09 / 2020

terug naar press room

Sloffen voor thuiswerkers

Glerups vilten sloffen met zool van natuurrubber: hiermee loop je heerlijk in en rond je huis

Als thuiswerker is het goed om regelmatig een time-out te nemen en niet te lang achter je scherm te blijven zitten. Loop daarom af en toe naar buiten voor wat frisse lucht of doe even wat kleine boodschappen. De sloffen van Glerups zijn dan ideaal. Ze hebben een zool van natuurrubber zodat je voeten altijd droog blijven. Tegelijk zijn ze lekker huiselijk en zorgen ze zowel binnen als buiten voor warme voeten. 

Dankzij de antislipzool houd je goede grip. De sloffen zijn heerlijk zacht door het bijzondere vilt dat is gemaakt van 100% wol van geselecteerde schapen uit Nieuw-Zeeland. Dat maakt ze lekker warm, licht en erg comfortabel. Je draagt de pantoffels het liefst met blote voeten.

Veel modellen en kleuren
Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht. De sloffen zijn er in model slipper, laars of schoen en verkrijgbaar in heel veel prachtige kleuren. Meer informatie over Glerups uit Denemarken vind je op www.binorm.nl/glerups.   

Informatie
Glerups pantoffels met rubber zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 79,95.

 

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.