persbericht

23 / 07 / 2020

terug naar press room

Sappig detail: alles gaat vanzelf

Nieuw: Severin volautomatische CP 3537 Citruspers

Severin komt met de volautomatische CP 3537 Citruspers waarbij alles vanzelf gaat. Dankzij de innovatieve technologie doet de citruspers met één druk op de knop zijn werk. Het sap wordt tot de laatste druppel uit de sinaasappel geperst. Of uit de grapefruit, citroen of limoen. Zo start je elke dag met een perfecte sapopbrengst en een heerlijke shot gezondheid.

De Multi-size perskegel is geschikt voor kleine en grote citrusvruchten. Je hoeft dus niet te wisselen tijdens het persen van de verschillende vruchten. Door de gesloten constructie heb je geen last van spatten tijdens het persen. De gietopening met druppelstop maakt het mogelijk om het sap rechtstreeks in het glas te laten stromen.

Easy-clean concept
De citruspers is voorzien van rubberen antislipvoetjes waardoor hij stevig op het aanrecht blijft staan. Het easy-clean concept zorgt voor een ongecompliceerde reiniging: perskegel, vruchtvleeszeef, sapkom en deksel zijn geschikt voor de vaatwasmachine.

Informatie
De Severin CP 3537 Volautomatische Citruspers is verkrijgbaar in elektronicawinkels en webshop. Adviesprijs € 69,95. Kijk voor meer informatie op www.severin-international.com/nl. Klik hier voor de video. Inhoud: 400 ml en vermogen: 50 W. 

Over Severin
Severin produceert al meer dan zestig jaar kleine elektrische apparaten die het dagelijks leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ze combineert Duitse kwaliteitsnormen en een prachtig design met een zeer eenvoudige bediening. Op www.severin-international.com/nl vind je nuttige informatie over producten en services.