persbericht

08 / 06 / 2022

terug naar press room

Rugzak met ingebouwde verlichting

Nieuw: Regatta Backpack Britedale voor een goede zichtbaarheid in het donker, waar je ook gaat

De Britedale Backpack van Regatta is ideaal voor woon-werkverkeer. Dankzij de Brite Light-verlichtingstechnologie ben je als fietser of voetganger altijd goed zichtbaar in het donker. De 20L-rugzak is gemaakt van robuust ripstop-materiaal en uitstekend bestand tegen een stootje.

Dankzij het AirMesh ventilatiesysteem krijg je geen last van een warme rug tijdens het fietsen of wandelen. De ventilerende schouderbanden vormen zich naar het lichaam voor een comfortabele pasvorm. Verder is de rugzak voorzien van een borstband, gewatteerde heupband en een intern opbergvak voor een drinksysteem. De Britedale rugzak is geschikt voor zowel dames als heren.

Informatie
Consumentenadviesprijs Regatta Britedale Backpack 20L € 100. Ook verkrijgbaar als 30L ad € 110. Werkt op 2 AAA batterijen. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Informatie: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.