persbericht

28 / 03 / 2023

terug naar press room

Robuust wandeljack met veel pluspunten

Nieuw: Haglöfs ROC Flash GTX Jacket

Het ROC Flash GTX Jacket van Haglöfs is een ideale wandeljas met veel pluspunten. Hij is gemaakt van drielaags GORE-TEX-materiaal en daardoor water- en winddicht, en tegelijk uitzonderlijk ademend. Dankzij het materiaal en ontwerp beschermt hij je tegen de elementen met optimale bewegingsvrijheid.

De capuchon kan je over een helm dragen en kan eenvoudig met één hand worden aangepast. Via de tweewegventilatie onder de armen regel je eenvoudig de temperatuur in de jas. De voorgevormde mouwen geven je meer bewegingsvrijheid voor bovenhandse klimgrepen en de verstelbare manchetten houden weer en wind buiten.

De zakken zijn wat hoger ingesteld zodat je er met de riemen van je rugzak nog altijd bij kunt. Raak je bedolven onder een lawine dan zorgt de RECCO®-reflector in de jas ervoor dat je gevonden kunt worden. Het outdoorjack is met veel oog voor detail gemaakt: zo ga je goed uitgerust op pad bij nieuwe wandelavonturen.

Informatie
Het Haglöfs ROC Flash GTX Pro Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 450.  Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.