persbericht

15 / 02 / 2023

terug naar press room

Regenjack in alle kleuren van de regenboog

Regatta Bayla regenjack voor de lente: hip in de zon en droog in de regen

Het nieuwe regenjack Regatta Bayla is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zo ben je hip in de lentezon en blijf je droog als je wordt overvallen door een plensbui. Een ideale damesjas dus voor wisselvallig voorjaarsweer. 

Het Bayla regenjack uit de Giovanna Fletcher-collectie van Regatta mag niet ontbreken in je garderobe. Dankzij het waterdichte Isotex 5000-materiaal, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, ben je uitstekend beschermd tegen de regen. De jas is optimaal ademend wat prettig is als je wandelt of fietst.

Blikvanger
De pasvorm is modieus en vrouwelijk en uit welke hoek de wind ook waait, deze blikvanger voelt altijd comfortabel. Ook op de fiets draagt de Bayla erg fijn. Handig zijn de twee zakken met stijlvolle drukknopen en de binnenzak waarin je alles veilig opbergt. De capuchon en manchetten zijn eenvoudig verstelbaar. Kortom, Bayla biedt dit lenteseizoen de perfecte balans tussen stijl, comfort en weerbestendige bescherming.

Informatie
De Regatta Bayla Regenjas is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 100. Ga voor informatie naar www.regatta.com.

 

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.