persbericht

23 / 08 / 2022

terug naar press room

Overzichtelijk aan het werk na de bouwvak

Carhartt Legacy Tool Bag, de oersterke gereedschapstas

Met de oersterke gereedschapstas Legacy Tool Bag van Carhartt ga je na de bouwvak weer vol energie aan het werk. En met veel overzicht. De tas heeft namelijk 34 vakken en lussen zodat je goed zicht hebt op al je gereedschap. Zo hou je er lekker de vaart in als je bezig bent. 

De gereedschapstas heeft een stoer design en is gemaakt van heavy-duty Rain Defender® materiaal dat waterafstotend is. Het hoofdvak van 16 inch heeft een ritssluiting en een metalen frame voor een grote opening: zo vind je snel het juiste gereedschap zonder onnodig lang te hoeven zoeken.

De Legacy Tool Bag is als handtas of schoudertas te dragen. Hij heeft een slijtvaste bodem en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Natuurlijk is hij voorzien van het welbekende Carhartt-label.

Informatie
De Carhartt Legacy 16” Tool Bag is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Afmeting: 41 cm x 30 cm x 24 cm. Adviesprijs € 99,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.