persbericht

29 / 11 / 2023

terug naar press room

Op je verlanglijstje: een eco-vriendelijk schone was

NaturalSenz: 100 % biologisch afbreekbaar, plasticvrij, vegan en verpakt in FSC-karton

Het wordt steeds belangrijker dat we onze verantwoordelijkheid nemen richting het milieu. Zet daarom eens NaturalSenz op je verlanglijstje deze kerst. De waspoeders van NaturalSenz maken eco-vriendelijk schoon en zijn verkrijgbaar in natuurwinkels. Informatie: www.naturalsenz.eco.

Alle ingrediënten in de producten van NaturalSenz zijn volledig biologisch afbreekbaar. De producten zijn vrij van microplastics en verpakt in FSC-karton in plaats van plastic.

NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur
Dankzij een uitgekiende samenstelling zorgen de waspoeders van NaturalSenz al bij een wastemperatuur van 20 graden voor een stralend resultaat. Dat scheelt in energieverbruik en dus uitstoot van CO2.

In een onderzoek met verschillende natuurlijke waspoeders, uitgevoerd door het onafhankelijke testinstituut Eurofins ATS is NaturalSenz als beste getest voor een superschone was. Omdat kleding langdurig in direct contact staat met je huid zijn de waspoeders van NaturalSenz dermatologisch getest met goed resultaat.

Ecocert, Vegan Society
NaturalSenz bevat geen water en bestaat uitsluitend uit poeder. Het bespaarde water hoeft dus ook niet vervoerd te worden met alle voordelen van dien. De producten worden in Nederland geproduceerd voor een optimale controle over de kwaliteit. Bovendien blijven zo de transportafstanden beperkt.

De ingrediënten in NaturalSenz voldoen alle aan de strenge eisen van Ecocert. Klik hier voor het overzicht van de ingrediënten en hun werking. De producten zijn voorzien van het Vegan Society keurmerk: ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn niet getest op dieren.

Informatie
Alle producten van NaturalSenz zijn verkrijgbaar in natuurwinkels (o.a. Ekoplaza) en online via www.naturalsenz.eco. NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur, consumentenadviesprijs € 9,59.

Over NaturalSenz
NaturalSenz wasmiddelen worden gemaakt door Senzora, een Nederlands familiebedrijf dat al in 1969 als eerste fabrikant een fosfaatvrij wasmiddel op de markt bracht. Senzora is in Nederland de enige aanbieder die dit soort producten helemaal zelf ontwikkelt en produceert. 

NaturalSenz is als natuurlijk wasmiddel gecertificeerd door Ecocert, de geaccrediteerde partij die controleert op naleving van de Europese ecologische eisen. Het keurmerk van de Vegan Society geeft de garantie NaturalSenz een vegan wasmiddel is.  Ga voor meer informatie naar www.naturalsenz.eco.