persbericht

09 / 01 / 2023

terug naar press room

Onverslijtbare hondenjas van Carhartt

Carhartt Firm Duck Insulated Dog Coat: lekker warm en makkelijk aan te trekken

De hondenjassen van Carhartt zijn onverslijtbaar. Ze zijn gemaakt van stevig canvas met een waterafstotende coating en beschermen je hond tegen wind en lichte regen. De gewatteerde voering levert extra warmte en de slimme bandjes bij nek en borst maken aan- en uittrekken extra gemakkelijk. Informatie: www.carhartt.com.

Wat is er mooier dan wandelen met je trouwe viervoeter, ook als het weer wat onstuimiger is. Je trekt hem een stoere dog coat aan met Carhartt-label op de rug en hij is er helemaal klaar voor. En hoe groot of klein je hond ook is, Carhartt heeft altijd een passende hondenjas want elk model is in vier maten verkrijgbaar. Het merk heeft ook een mooie lijn hondenriemen.

Informatie
Carhartt Firm Duck Insulated Dog Chore Coats zijn verkrijgbaar bij www.carhartt.com. In de maten S, M, L en XL. Adviesprijs vanaf € 44,95.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.