persbericht

04 / 04 / 2023

terug naar press room

Onverslijtbaar T-shirt in nieuwe kleuren

Carhartt K87: extra lang T-shirt met maximale bewegingsvrijheid voor harde werkers

Het iconische K87 T-shirt van Carhartt is een musthave voor harde werkers. Het stevige katoenen ontwerp werd geïntroduceerd in 1992 en was al snel een klassieker. Bij bouwvakkers, installateurs, landbouwers, magazijnmedewerkers en chauffeurs. Dit seizoen zijn er weer veel nieuwe kleuren.

Het heren-T-shirt is gemaakt van heavyweight tricot katoen en heeft een ruime pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid. Het borstzakje is handig voor kleine spullen. Het T-shirt is ademend, extra lang en sluit goed aan op elke korte of lange werkbroek. Informatie: www.carhartt.com.

Geschikt voor frequente reiniging
Het T-shirt is stevig, slijtvast en bij uitstek geschikt voor frequente reiniging: het verliest geen vorm of kleur tijdens het wassen. De K87 is het hele jaar door ideaal, maar vooral heerlijk om te dragen in de zomermaanden. Nu verkrijgbaar in meer dan 20 stoere kleuren.

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Informatie
Het Carhartt K87 T-shirt is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 22,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

 

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.