persbericht

24 / 06 / 2024

terug naar press room

Onvergetelijk weekje Côte d’Azur: huur een superjacht

Vlieg met Global Aviation vanuit Nederland of België naar Cannes en geniet van zonovergoten luxe

Heb je iets moois te vieren met familie en vrienden? Boek dan eens een luxe superjacht in Cannes. Je meert aan in mondaine badplaatsen aan de Côte d’Azur terwijl je aan boord geniet van culinaire hoogstandjes, een dekjacuzzi, seabob-jets en nog veel meer. Met Premium Plus Services van Global Aviation ervaar je de reis van je leven. Geheel verzorgd en ontzorgt.

Je vertrekt per privéjet vanuit Nederland of België naar Cannes waar een auto met chauffeur je naar de jachthaven brengt. Je kunt kiezen uit vele superjachten zoals de Sanlorenzo PREMURA (38 meter). Cannes, Monaco, Saint Tropez, Porquerolles, Pampelonne, Theoule Sur Mer, Lerins Islands, Villefranche en Nice: here we come! Informatie: www.globalaviation.nl.

Global Aviation faciliteert binnen het Premium Plus Concept compleet verzorgde reizen per privéjet gecombineerd met luxe jachten, prachtige villa’s en suites in de meest luxueuze hotels. Je beleeft de mooiste, onvergetelijke vakanties. Het is ook mogelijk om los een jacht te boeken.

Betrouwbare partner in de Benelux
Hoe geruststellend is het om een betrouwbare partner in de Benelux te hebben om een superjacht in de Méditerranée te huren? Global Aviation loopt daarin voorop en is met 30 jaar ervaring in het topsegment een veilige keuze.

Global Aviation biedt een ruime selectie jachten aan in Zuid-Frankrijk en de Balearen, in samenwerking met zijn partner in Monaco. Griekenland, Kroatië en zelfs het Caribisch gebied behoren ook tot de mogelijkheden. Het aanbod is imposant, met jachten variërend van 25 tot 55 meter lang, vanaf € 65.000 per week. Elke reis wordt geheel samengesteld op basis van persoonlijke wensen en voorkeuren. Alles is tot in de puntjes geregeld. 

Tarief voorbeeldreis: Op Jacht in Cannes
Het arrangement ‘Op Jacht in Cannes’ bestaat uit een vlucht per privéjet vanuit Nederland of België, een auto met chauffeur en 1 week verblijf op het luxe jacht Sanlorenzo PREMURA (38 meter). Het tarief op basis van 8 personen bedraagt € 205.000 excl.VAT, excl. APA.

Informatie
Nederland: Ga voor meer informatie naar  www.globalaviation.nl/jachtverhuur of neem contact op via info@globalaviation.nl of tel. +31 (0)88 888 6 111.

België: Ga voor meer informatie naar www.globalaviation.be/jachtverhuur of neem contact op via info@globalaviation.beof tel. +32 (0)3 80 84 595.

Global Aviation
The Havilland Building
Luchthavenweg 59 Unit VIII
5657 EA Eindhoven

Over Global Aviation
Reizen met Global Aviation biedt een luxe, persoonlijke en naadloze ervaring van begin tot eind. Met meer dan 30 jaar ervaring in de private jet branche staat het bedrijf voor topkwaliteit en ongeëvenaarde service, elk moment van de dag. Met één aanspreekpunt voor al je wensen, waardoor je altijd een buitengewone beleving ervaart. 

Bij Global Aviation huur je een privéjet voor zakenreis, vakantie of korte trip. Het adagium is luxe, efficiency en maatwerk. Van standaard turboprop tot intercontinentale VVIP-jet, elke klant wordt maximaal ontzorgt. Global Aviation verhuurt ook vliegtuigen voor groeps- of incentivereizen. Van 30-persoons Regional Jet tot 500-persoons airliner, van standaard tot all-businessclass configuratie. Next level private flying. Je kunt bij Global Aviation ook terecht voor de aankoop of verkoop van een vliegtuig. Een zeer ervaren team biedt deskundige begeleiding en advies tijdens het hele proces. 

Nieuw bij Global Aviation is Premium Plus Services. Binnen dit concept verzorgt het bedrijf reizen per privévliegtuig inclusief de meest luxe jachten, accommodaties, transfers en (land)arrangementen.