persbericht

25 / 08 / 2022

terug naar press room

Ontdek de wereld op je sloffen

Vergeet je Glerups pantoffels niet als je gaat roadtrippen

Roadtrippen is helemaal hot. Je ontdekt de mooiste plekken met je camper, motor of auto. Als je onderweg even een rustig moment hebt, is het heerlijk om je Glerups sloffen aan te trekken. Ze zijn lekker warm, zitten comfortabel en lopen fantastisch. Bovendien nemen ze weinig ruimte in beslag in je bagage. Kijk voor meer informatie op www.binorm.nl/glerups. 

De sloffen van Glerups zijn gemaakt van vilt dat bestaat uit een 100% wolmix van Deense Gotland schapen en Nieuw-Zeelandse Merino schapen. Het levert een stevig en soepel vilt op dat aangenaam zacht is op de huid. Je draagt ze dan ook het liefst met blote voeten, dan komen ze optimaal tot hun recht.

De mooiste kleuren
Als je veel buiten bent kan je het beste kiezen voor de sloffen met rubberen zool. Zo blijven je voeten altijd droog. Nog een voordeel: ze zijn antislip. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een aangename veerkracht. Glerups sloffen zijn er in model slipper, laars of schoen en verkrijgbaar in veel mooie kleuren. Ze zijn unisex, dus de pasvorm is voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Informatie
Glerups sloffen met rubberen zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups in veel mooie kleuren. Winkeladviesprijs vanaf € 89,95.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.