persbericht

09 / 05 / 2023

terug naar press room

Oersterke tas voor je tuingereedschap

Carhartt Signature Utility Tool Tote: slijtvast, waterafstotend en heel ruim

Deze handige tas van Carhartt heet voluit Signature Utility Tool Tote. Hij is oersterk en ideaal voor het opbergen van doe-het-zelf- of tuingereedschap. Zo wordt een dagje klussen of tuinieren lekker overzichtelijk en heb je altijd je spullen bij de hand.

De gereedschapstas is gemaakt van extra stevig 400 Denier polyester stof en wordt alleen maar mooier naarmate je hem langer gebruikt. Het hoofdcompartiment is erg ruim zodat je veel kunt meenemen. De tas heeft acht buitenzakken en elf binnenzakken en lussen om je gereedschap goed georganiseerd op te bergen.

De tas heeft een bestendige Rain Defender® waterafstotende afwerking. Daardoor is hij bestand tegen regen en vochtige ruimtes als tuinschuurtjes, zonder dat de stof vocht opneemt. De handvatten zijn verstevigd rond de singelband, waardoor de tas comfortabel draagt. Op de voorzijde vind je het vertrouwde Carhartt-label.

Informatie
De Carhartt Signature Utility Tool Tote is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 59,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com. Afmeting: 34cm lang x 25cm hoog x 20cm breed.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.