persbericht

03 / 11 / 2022

terug naar press room

Oersterke jas voor harde werkers in winters weer

Nieuw: Carhartt Montana Loose Fit Insulated Jacket met Rain Defender en Wind Fighter technologie

Als het kwik daalt tot ijskoude temperaturen, trek dan het nieuwe Montana Jack van Carhartt aan. Dit gevoerde jack met waterafstotende Rain Defender afwerking en windbestendige Wind Fighter technologie houdt je altijd comfortabel warm. Informatie: www.carhartt.com.

Bij koud en nat weer draait het allemaal om de juiste uitrusting. Het Montana Jack biedt geïsoleerde warmte om je aan het werk te houden, hoe koud het ook wordt. Het is uitgerust met synthetische donsisolatie en een sherpafleece voering om warmte optimaal binnen te houden. De jas heeft kinbescherming en over de gehele lengte voor een rits met stormflap.

Veel bergruimte
De zakken aan de binnen- en buitenkant bieden veel opbergruimte. Twee borstzakken zijn voorzien van kleppen met drukknoopsluiting en aan de linkerzijde vind je een verborgen zakje beveiligd met ritssluiting. Een brede binnenzak biedt veel bergruimte. Het Carhartt Montana Jack is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering en ook als bodywarmer.

Informatie
Carhartt Montana Loose Fit Insulated Jacket is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. In de kleuren Oak Brown en Black. Adviesprijs € 179,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.