persbericht

12 / 08 / 2020

terug naar press room

Nieuwe technologie Mizuno zorgt voor superbounce

Hardloopschoen Wave Sky Neo geeft veel meer energie terug dankzij MIZUNO ENERZY CORE

Het Japanse merk Mizuno lanceert de Wave Sky Neo, een snelle hardloopschoen voor langeafstandlopers. De schoen is uitgerust met MIZUNO ENERZY CORE, een revolutionair nieuw materiaal in de tussenzool dat zorgt voor een ongeëvenaarde veerkracht en demping. Deze Neo-versie van de Wave Sky-familie geeft 56% meer energie terug en is tot 293% zachter. De innovatieve schoen is speciaal ontwikkeld voor competitieve runners die hun PR flink willen verbeteren. 

Het topmodel van Mizuno is dankzij de geraffineerde constructie misschien wel de beste allround hardloopschoen van dit moment. Bij uitstek een schoen voor marathonlopers die een ultiem zwevende en extra bouncy sensatie willen ervaren tijdens het hardlopen. Het superdynamische, responsieve vermogen maakt deze lichtgewicht schoen voelbaar sneller.

Dankzij het rekbare bovenwerk van WaveKNIT is de Wave Sky Neo optimaal ademend. De ondersteunende, sok-achtige pasvorm biedt veel ondersteuning en verbetert je beweging. Het helpt tevens om je voeten koel te houden.

Innovatieve zoolconstructie
De integrale zool is opgebouwd uit een dubbele laag MIZUNO ENERZY CORE, MIZUNO ENERZY en Foam Wave. Een door en door geteste constructie die zorgt voor de extreem zachte demping en het extra bouncy gevoel. Het opvallende oog in de hak isoleert de impact bij elke voetlanding. De afgeronde zool zorgt voor vloeiende passen met een natuurlijke overgang van voetafwikkeling naar teenafwikkeling. Je ervaart meer stabiliteit en meer drive.

Het comfort van de Wave Sky Neo geeft je een soeverein gevoel; de doordachte constructie verkleint tevens de kans op hardloopblessures. Kortom, een hardloopschoen voor je beste run ooit.

Informatie
De Mizuno Wave Sky Neo is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 199,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

 

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing@mizuno.eu en www.mizuno.com.