persbericht

23 / 02 / 2024

terug naar press room

Negev tafellinnen voor toprestaurants, in nieuwe kleuren

De Witte Lietaer zet de norm voor mooi en duurzaam tafellinnen in de horeca

De Witte Lietaer staat synoniem voor professionele textielproducten van uitmuntende kwaliteit. Het merk introduceert een nieuwe kleurenrange van het bekende Negev Tafellinnen. Deze horeca-collectie combineert verfijning en duurzaamheid en komt tegemoet aan de hoge eisen van toprestaurants. Informatie: www.dwl.be.

Negev Tafellinnen voor de horeca heeft de volgende pluspunten:

Zware kwaliteit: Tafellinnen Negev is gemaakt van een zware kwaliteit gekamd katoensatijn met jacquard inweving. Het heeft een gewicht van 240g/m² wat zorgt voor een luxe en robuuste uitstraling, perfect voor een hoogwaardige horeca-collectie.

Hoge draaddichtheid: De Negev-collectie is vervaardigd met een hoge draaddichtheid wat resulteert in een uitzonderlijke duurzaamheid in combinatie met een zijdezachte textuur. Het tafellinnen behoudt zijn elegantie, ook bij hoogfrequente was- en mangelbeurten.

Stijlvolle kleuren: De Witte Lietaer introduceert twee nieuwe kleuren in de Negev-collectie: sprankelend, zeer licht grijs en warm gebroken wit. Deze tinten voegen een moderne en verfijnde esthetiek toe aan de tafelsetting, waardoor gasten een onvergetelijke eetervaring beleven.

Industrieel wasbaar en mangelbaar: Negev Tafellinnen voor de horeca is gemaakt voor de hoge eisen van de horecasector. Het kan industrieel worden gewassen en gemangeld zonder aan kwaliteit in te boeten en is daardoor een kostenefficiënte en duurzame keuze voor restaurateurs.

Negev tafellinnen is niet alleen tijdloos en bruikbaar in diverse interieurs, maar zet ook de norm voor stijlvolle tafeldecoraties in chique restaurants en eetgelegenheden. Restaurateurs die op zoek zijn naar verfijnd en duurzaam tafellinnen kiezen voor de kwaliteit van De Witte Lietaer.

Meer dan 100 jaar De Witte Lietaer
Al meer dan 100 jaar is De Witte Lietaer een internationale speler op de markt voor professioneel textiel. Het merk levert aan internationale hotels als Hilton, Sheraton en Marriott, maar ook aan onafhankelijke hotels, B&B’s, industriële wasserijen en linnenverhuurders over de hele wereld. De Witte Lietaer heeft als doel om blijvend te innoveren om het comfort voor de hotelsector en de hotelmedewerkers te optimaliseren.

Contactinformatie
Voor meer informatie, prijzen en bestelinformatie, kunt u contact opnemen met:

De Witte Lietaer International Textiles
Julien Cagniestraat 24
8930 Lauwe (Belgium)
T: +32 (0)56 43 02 11
Informatie: www.dwl.be.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische textielproducent sinds 1898 en totaalleverancier van kwaliteitslinnen voor Horeca, B&B’s en wasserijen. Ze biedt een compleet assortiment bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen voor de volledige styling van een horecabedrijf, inclusief een volledige logistieke en technische ondersteuning. Alle producten voldoen aan de strengste technische vereisten voor intensief gebruik en industriële wasprocessen. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.